3,8(31)
Manchego-paprikat
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
26.10.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kplpaprikaa (suippo)
Täyte
1 kplsipulia
1 kpltuoretta chiliä
2 rkloliiviöljyä
2 dlpitkäjyväistä riisiä
250 gkirsikkatomaattia
4 dlvettä (kiehuvaa)
1 rklkasvisfondia
1/2 tlmerisuolaa
1/2 tlmustapippuria
150 gvihreitä papuja (pakaste)
100 gjuustoa (raastettuna, manchego)
Pinnalle
50 gjuustoa (raastettuna, manchego)

Valmista täyte. Hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna palko. Kuullota sipulit ja chilit öljyssä paistokasarissa. Lisää riisi ja kuullota miedolla lämmöllä läpikuultavaksi. Halkaise tomaatit ja sekoita ne riisiin. Lisää kiehuva vesi, fondi ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Lisää puolitetut kohmeiset pavut ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Älä sekoita riisiä, mutta ravista pannua pari kertaa kypsentämisen aikana. Sekoita joukkoon juustoraaste. Halkaise paprikat pitkittäin niin, että paprikan kantaosaa jää molempiin puolikkaisiin. Poista paprikanpuolikkaista siemenet ja valkoiset kalvot. Nosta paprikaveneet leivinpaperoidulle pellille vieri viereen. Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele päälle manchegojuustoraaste. Kypsennä manchego-paprikoita 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo