Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Manchego-paprikat

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
26.10.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
paprikaa (suippo)
Täyte
1 kpl
sipulia
1 kpl
tuoretta chiliä
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
pitkäjyväistä riisiä
250 g
kirsikkatomaattia
4 dl
vettä (kiehuvaa)
1 rkl
kasvisfondia
1/2 tl
merisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
150 g
vihreitä papuja (pakaste)
100 g
juustoa (raastettuna, manchego)
Pinnalle
50 g
juustoa (raastettuna, manchego)

Valmista täyte. Hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna palko. Kuullota sipulit ja chilit öljyssä paistokasarissa. Lisää riisi ja kuullota miedolla lämmöllä läpikuultavaksi. Halkaise tomaatit ja sekoita ne riisiin. Lisää kiehuva vesi, fondi ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Lisää puolitetut kohmeiset pavut ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Älä sekoita riisiä, mutta ravista pannua pari kertaa kypsentämisen aikana. Sekoita joukkoon juustoraaste. Halkaise paprikat pitkittäin niin, että paprikan kantaosaa jää molempiin puolikkaisiin. Poista paprikanpuolikkaista siemenet ja valkoiset kalvot. Nosta paprikaveneet leivinpaperoidulle pellille vieri viereen. Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele päälle manchegojuustoraaste. Kypsennä manchego-paprikoita 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt