Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mämmifudge – mämmi ja suklaa yhdistyvät pääsiäisen täydelliseksi herkkupalaksi

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mämmifudge toimii erinomaisena pääsiäisaterian jälkiruokana tai pienenä herkkupalana kahvin kanssa.

8.4.2019
Reseptin ainekset
16 palaa
Mämmifudge
200 g
tummaa suklaata
397 g
kondensoitua maitoa
200 g
sokeria
150 g
mämmiä
30 g
voita
25 g
karamellisoitua appelsiinin kuorta (Dr. Oetker)
Koristelu
25 g
karamellisoitua appelsiinin kuorta (Dr. Oetker)
1 dl
kookoslastuja

Mämmifudge valmistuu näin:

  1. Rouhi suklaa ja kumoa suklaarouhe kulhoon odottamaan. Vuoraa vuoka (20 cm × 20 cm) leivinpaperilla.
  2. Kuumenna kondensoitu maito ja sokeri hitaasti poreillen kiehumispisteeseen. Hauduta matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen 5–7 minuuttia, kunnes seos on 110-asteista.
  3. Nosta kattila pois liedeltä. Lisää suklaa, mämmi ja voi samalla voimakkaasti sekoittaen. Lisää lopuksi karamellisoidut appelsiinin kuoret. Massa kovettuu nopeasti.
  4. Kaada fudge vuokaan ja anna jähmettyä huoneenlämmössä. Koristele mämmifudge karamellisoiduilla appelsiinin kuorilla ja kookoslastuilla. Leikkaa mämmifudge paloiksi ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki!

Voit koristella fudgen pinnan haluamallasi tavalla. Kokeile monivärisiä raekarkkeja tai pieniä suklaamunia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt