Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Morjens, mitkä makkaravartaat! Kesäiset grilliherkut saavat viimeisen silauksen trendikkäästä zhoug-kastikkeesta

40 min

Makkaravartaat saavat lisänäyttävyyttä, kun pujotat ohuet makkarat vartaisiin poikittain. Viimeistele vartaat trendikkäällä zhoug-kastikkeella, eli jemeniläisellä pestolla, joka maustetaan kardemummalla ja jalapenolla.

3.6.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lammasraakamakkaroita
1
munakoiso
1 rkl
rypsiöljyä
Zhoug-kastike
4
tuoretta jalapenoa
4
valkosipulinkynttä
1½ dl
oliiviöljyä
3 rkl
sitruunamehua
2 rku
korianteria
2 tl
juustokuminaa
1 tl
merisuolaa
½ tl
chilihiutaleita
¾ tl
jauhettua kardemummaa

Makkaravartaat valmistetaan näin:

  1. Valmista zhoug-kastike. Viipaloi jalapenot ja kuori valkosipulinkynnet. Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen tai teholeikkuriin ja aja hienoksi tahnaksi.
  2. Puolita makkarat. Leikkaa munakoiso pitkittäin paksuhkoiksi viipaleiksi. Leikkaa viipaleet pitkittäin paksuiksi suikaleiksi ja puolita suikaleet.
  3. Pujota varrastikkuihin vuorotellen lammasmakkaroita ja munakoisopaloja. Valele öljyllä ja grillaa välillä käännellen 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsää ja munakoiso saanut hieman väriä.
  4. Tarjoa vartaat zhoug-kastikkeen kanssa.

Vinkki!

Valitse haluamallasi tavalla maustetut lammasmakkarat. Kastike sopii sekä mietojen että mausteisten makkaroiden kanssa tarjottavaksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt