Maku

Makkaranyytit ja kermaviilikastike – vaivaton arkiruoka valmistuu vaikka edellisen päivän tähteistä

25 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Makkaranyytit kätkevät sisäänsä perunaa, paprikaa, sipulia sekä tietenkin makkaraa. Nyytit voi kypsentää näppärästi grillissä tai uunissa. Nyytteihin voi mainiosti käyttää edellisenä päivänä kypsennettyjä makkaroita ja perunoita.
4.5
0
Julkaistu: 4.8.2009


Ainekset (5 annosta)

Makkaranyytit

  • 400 ggrillimakkaraa
  • 10 kplkeitettyä perunaa
  • 1 kplpaprikaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklgrillauskastiketta

Kermaviilikastike

  • 200 gkermaviiliä
  • 2 rklsinappia
  • 3 rklgrillauskastiketta
  • 1 rklsitruunamehua
Tulosta

Makkaranyytit valmistuvat näin:

  1. Viipaloi makkarat. Paloittele perunat, paprika ja punasipuli reilun kokoisiksi paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita keskenään kasvikset, makkarapalat ja grillikastike. Jaa makkaraseos viidelle foliopalalla ja sulje nyytiksi.
  3. Kypsennä makkaranyyttejä kuumassa grillissä 10 minuuttia tai uunissa 250-asteessa 15–20 minuuttia.
  4. Makkaranyyttien kypsyessä sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kermaviilikastiketta makkaranyyttien kanssa.
Kommentoi »