


Makkaranyytit ja kermaviilikastike – vaivaton arkiruoka valmistuu vaikka edellisen päivän tähteistä
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Makkaranyytit kätkevät sisäänsä perunaa, paprikaa, sipulia sekä tietenkin makkaraa. Nyytit voi kypsentää näppärästi grillissä tai uunissa. Nyytteihin voi mainiosti käyttää edellisenä päivänä kypsennettyjä makkaroita ja perunoita.
Reseptin ainekset
5 annosta
Makkaranyytit
400 g
grillimakkaraa
10 kpl
keitettyä perunaa
1 kpl
paprikaa
1 kpl
punasipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
grillauskastiketta
Kermaviilikastike
200 g
kermaviiliä
2 rkl
sinappia
3 rkl
grillauskastiketta
1 rkl
sitruunamehua
Makkaranyytit valmistuvat näin:
- Viipaloi makkarat. Paloittele perunat, paprika ja punasipuli reilun kokoisiksi paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
- Sekoita keskenään kasvikset, makkarapalat ja grillikastike. Jaa makkaraseos viidelle foliopalalla ja sulje nyytiksi.
- Kypsennä makkaranyyttejä kuumassa grillissä 10 minuuttia tai uunissa 250-asteessa 15–20 minuuttia.
- Makkaranyyttien kypsyessä sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kermaviilikastiketta makkaranyyttien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat