Maku

Makkara-kasviskeitto

30 min
0
0

Makkara-kasviskeitto

MU
0
0
Teksti Kati Nappa
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 14 dlvettä
  • 3 rklkasvisfondia
  • 200 gpurjoa
  • 200 gporkkanaa
  • 500 guutta perunaa
  • 400 gpaprikaa
  • 400 ggrillimakkaraa (kevyt)
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 5 rklpersiljaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Mittaa vesi isoon kattilaan kiehumaan ja lisää fondi.

Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo sekä kuoritut porkkanat. Pese perunat ja lohko ne. Lisää kasvikset kattilaan. Poista huuhdotuista paprikoista sisus ja paloittele paprikat ja lisää joukkoon. Anna keiton kiehua hiljalleen.

Kuutioi makkara ja lisää keittoon. Mausta paprikajauheella. Anna kiehua vielä sen aikaa, että perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja tarvittaessa suolaa. Sekoita joukkoon lopuksi persiljaa. Tarjoa makkara-kasviskeitto tuoreen leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä