Reseptin ainekset
6 annosta
14 dl
vettä
3 rkl
kasvisfondia
200 g
purjoa
200 g
porkkanaa
500 g
uutta perunaa
400 g
paprikaa
400 g
grillimakkaraa (kevyt)
1 tl
paprikajauhetta
1/4 tl
mustapippuria
5 rkl
persiljaa
Mittaa vesi isoon kattilaan kiehumaan ja lisää fondi.
Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo sekä kuoritut porkkanat. Pese perunat ja lohko ne. Lisää kasvikset kattilaan. Poista huuhdotuista paprikoista sisus ja paloittele paprikat ja lisää joukkoon. Anna keiton kiehua hiljalleen.
Kuutioi makkara ja lisää keittoon. Mausta paprikajauheella. Anna kiehua vielä sen aikaa, että perunat ovat kypsiä.
Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja tarvittaessa suolaa. Sekoita joukkoon lopuksi persiljaa. Tarjoa makkara-kasviskeitto tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat