Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makkara-gnocchipelti – valmiista perunagnoccheista syntyvä kesäinen uuniherkku tuo vaihtelua kiireisen kokin arkiruokalistalle

Munaton
Sokeriton
30 min

Makkara-gnocchipelti on helppo arkiruoka, joka muuttuu myös käteväksi mökkiateriaksi muurinpohjapannulla paistettuna. Valitse makkarapeltiin laadukas ja maukas makkara ja kokeile vaihdella kasviksia satokauden mukaan.

26.5.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
makkaraa
1
kesäkurpitsa
250 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
rypsiöljyä
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
150 g
broccoliineja
1 pkt (500 g)
valmiita perunagnoccheja
Kuminakermaviili
200 g
kermaviiliä
1 tl
kuminaa
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 tl
sinappia
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Makkara-gnocchipelti valmistuu näin:

  1. Levitä makkarat leivinpaperille pellille. Pienet makkarat voi laittaa kokonaisina, isommat kannattaa leikata suupaloiksi.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja levitä palat pellille yhdessä kirsikkatomaattien kanssa.
  3. Sekoita öljy kasviksiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paahda 220-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää broccoliinit ja gnocchit pellille ja jatka paahtamista 5−10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike makkara-gnocchipellin kanssa.

Vinkki!

Vaihtele kasviksia satokauden mukaan. Kokeile vaikkapa retiisejä, porkkanoita ja kesäsipulia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt