0(0)
Makkara-gnocchipelti – valmiista perunagnoccheista syntyvä kesäinen uuniherkku tuo vaihtelua kiireisen kokin arkiruokalistalle
Munaton
Sokeriton
30 min
Makkara-gnocchipelti on helppo arkiruoka, joka muuttuu myös käteväksi mökkiateriaksi muurinpohjapannulla paistettuna. Valitse makkarapeltiin laadukas ja maukas makkara ja kokeile vaihdella kasviksia satokauden mukaan.
Julkaistu 26.5.2021
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
250 gmakkaraa
1kesäkurpitsa
250 gkirsikkatomaatteja
2 rklrypsiöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
150 gbroccoliineja
1 pkt (500 g) valmiita perunagnoccheja
Kuminakermaviili
200 gkermaviiliä
1 tlkuminaa
½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 tl sinappia
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Makkara-gnocchipelti valmistuu näin:

  1. Levitä makkarat leivinpaperille pellille. Pienet makkarat voi laittaa kokonaisina, isommat kannattaa leikata suupaloiksi.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja levitä palat pellille yhdessä kirsikkatomaattien kanssa.
  3. Sekoita öljy kasviksiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paahda 220-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää broccoliinit ja gnocchit pellille ja jatka paahtamista 5−10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike makkara-gnocchipellin kanssa.

Vinkki!

Vaihtele kasviksia satokauden mukaan. Kokeile vaikkapa retiisejä, porkkanoita ja kesäsipulia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.