Maku

Makkara-gnocchipelti – valmiista perunagnoccheista syntyvä kesäinen uuniherkku tuo vaihtelua kiireisen kokin arkiruokalistalle

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Makkara-gnocchipelti on helppo arkiruoka, joka muuttuu myös käteväksi mökkiateriaksi muurinpohjapannulla paistettuna. Valitse makkarapeltiin laadukas ja maukas makkara ja kokeile vaihdella kasviksia satokauden mukaan.
MU
SO
0
0
Julkaistu: 26.5.2021


Ainekset (4 annosta )

  • 250 gmakkaraa
  • 1kesäkurpitsa
  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 2 rklrypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 150 gbroccoliineja
  • 1 pkt (500 g) valmiita perunagnoccheja

Kuminakermaviili

  • 200 gkermaviiliä
  • 1 tlkuminaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 tl sinappia
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
Tulosta

Makkara-gnocchipelti valmistuu näin:

  1. Levitä makkarat leivinpaperille pellille. Pienet makkarat voi laittaa kokonaisina, isommat kannattaa leikata suupaloiksi.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja levitä palat pellille yhdessä kirsikkatomaattien kanssa.
  3. Sekoita öljy kasviksiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paahda 220-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää broccoliinit ja gnocchit pellille ja jatka paahtamista 5−10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike makkara-gnocchipellin kanssa.

Vinkki!

Vaihtele kasviksia satokauden mukaan. Kokeile vaikkapa retiisejä, porkkanoita ja kesäsipulia.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ruokainspiraatiota arkeen ja juhlaan! Osta nämä suositut keittokirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »