


Makkara-gnocchipelti – valmiista perunagnoccheista syntyvä kesäinen uuniherkku tuo vaihtelua kiireisen kokin arkiruokalistalle
Munaton
Sokeriton
30 min
Makkara-gnocchipelti on helppo arkiruoka, joka muuttuu myös käteväksi mökkiateriaksi muurinpohjapannulla paistettuna. Valitse makkarapeltiin laadukas ja maukas makkara ja kokeile vaihdella kasviksia satokauden mukaan.
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
makkaraa
1
kesäkurpitsa
250 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
rypsiöljyä
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
150 g
broccoliineja
1 pkt (500 g)
valmiita perunagnoccheja
Kuminakermaviili
200 g
kermaviiliä
1 tl
kuminaa
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 tl
sinappia
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Makkara-gnocchipelti valmistuu näin:
- Levitä makkarat leivinpaperille pellille. Pienet makkarat voi laittaa kokonaisina, isommat kannattaa leikata suupaloiksi.
- Paloittele kesäkurpitsa ja levitä palat pellille yhdessä kirsikkatomaattien kanssa.
- Sekoita öljy kasviksiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paahda 220-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää broccoliinit ja gnocchit pellille ja jatka paahtamista 5−10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike makkara-gnocchipellin kanssa.
Vinkki!
Vaihtele kasviksia satokauden mukaan. Kokeile vaikkapa retiisejä, porkkanoita ja kesäsipulia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat