Suikaloi kalat, porkkana, kurkku ja fenkoli pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Kuori kurkku halutessasi ja käytä siitä vain kiinteä osa. Keitä porkkanaa noin 10 minuuttia, jotta se pehmenee hieman.
Aseta nori bambumatolle kiiltävä puoli alaspäin poikkiviivat pystysuuntaan itseesi nähden. Kostuta kätesi riisiviinietikkavedessä ja painele sushiriisiä norin alaosaan hieman yli arkin puolivälin (vaihekuva 1.) Paina kämmensyrjällä vako puoleenväliin riisiä ja sivele vakoon kevyesti wasabia (vaihekuvat 2 ja 3). Asettele täytteet vakoon yksi suikale kutakin täytettä (vaihekuva 4).
Aloita rullaus, pidä täytteitä sormin paikoillaan (vaihekuva 5). Rullaa bambumaton avulla tiiviiksi rullaksi (kuva 6). Kostuta noria kevyesti tyhjästä reunasta ja kiinnitä saumakohta (vaihekuva 7). Valmista kaikki maki sushi -rullat samoin.
Aseta nori bambumatolle kiiltävä puoli alaspäin poikkiviivat pystysuuntaan itseesi nähden. Kostuta kätesi riisiviinietikkavedessä ja painele sushiriisiä norin alaosaan hieman yli arkin puolivälin.
Vaihe 2
Paina kämmensyrjällä vako puoleenväliin riisiä.
Vaihe 3
Sivele vakoon kevyesti wasabia.
Vaihe 4
Asettele täytteet vakoon yksi suikale kutakin täytettä.
Vaihe 5
Aloita rullaus, pidä täytteitä sormin paikoillaan.
Vaihe 6
Rullaa bambumaton avulla tiiviiksi rullaksi.
Vaihe 7
Kostuta noria kevyesti tyhjästä reunasta ja kiinnitä saumakohta.