Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maissi-kesäkurpitsakeitto – pehmeä kasvissosekeitto saa makua ja väriä currysta

30 min

Maissi-kesäkurpitsakeitto sopii tarjottavaksi rapsakoiden maissilastujen ja tuoreen oreganon kanssa. Kasviksia, kermaa ja kanalientä yhdistelevän keiton makukimaraa tähdittää curry.

4.8.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
Maissi-kesäkurpitsakeitto
10 dl
vettä
2
kanaliemikuutiota
200 g
kesäkurpitsaa
800 g
maissia (pakaste)
2 ½ dl
ruokakermaa
1 tl
currya
5 rkl
vaaleaa kastikesuurustetta
Lisäksi
50 g
maissilastuja
2 rkl
tuoretta oreganoa

Maissi-kesäkurpitsakeitto valmistuu näin:

  1. Kiehauta vesi ja liemikuutiot. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  2. Lisää kiehuvaan kanaliemeen kesäkurpitsaraaste ja maissit. Anna keiton kiehua 5 minuuttia.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma ja curry.
  4. Nosta kattila liedelle, ripottele sekaan suuruste ja sekoita hyvin. Anna maissi-kesäkurpitsakeiton kiehua muutama minuutti.
  5. Koristele maissi-kesäkurpitsakeitto tuoreella oreganolla ja tarjoile maissilastujen tai leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt