0(0)
Maapähkinä-tryffelitikkarit saavat herkkusuun aivan pähkinöiksi! Syötävän suloiset namut valmistuvat ilman jauhoja
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
1 h
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min
Jos joulupakettien kääriminen vie voimat, maapähkinä-tryffelitikkari antaa herkullista lisäenergiaa! Joulupöydän söpöin makeinen valmistuu helposti ja on kaiken lisäksi gluteeniton.
21.12.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
20 kpl
Seos
200 gmaustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
200 gmaitosuklaata
1 prk (noin 230 g)maapähkinävoita
1 tlkanelia
Päälle
2 ½ dl pähkinä- tai mantelirouhetta

Maapähkinä-tryffelitikkarit valmistetaan näin:

  1. Notkista tuorejuusto kulhossa sähkövatkaimilla.
  2. Sulata paloiteltu maitosuklaa mikrossa miedolla teholla ja välillä sekoittaen. Anna suklaasulan jäähtyä ja sekoita se tuorejuustoon edelleen vatkaten.
  3. Lisää lopuksi maapähkinävoi ja kaneli.
  4. Siirrä seos peitettynä jääkaappiin noin 30 minuutiksi, jotta se hieman jähmettyy.
  5. Ota massasta nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Kierittele pallot pähkinä- tai mantelirouheessa. Säilytä peitettynä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Halutessasi voit työntää tikkareihin tikut tai pahviset mehupillit.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo