Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maapähkinä-tryffelitikkarit saavat herkkusuun aivan pähkinöiksi! Syötävän suloiset namut valmistuvat ilman jauhoja

1 h 0 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min

Jos joulupakettien kääriminen vie voimat, maapähkinä-tryffelitikkari antaa herkullista lisäenergiaa! Joulupöydän söpöin makeinen valmistuu helposti ja on kaiken lisäksi gluteeniton.

21.12.2020
Reseptin ainekset
20 kpl
Seos
200 g
maustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
200 g
maitosuklaata
1 prk (noin 230 g)
maapähkinävoita
1 tl
kanelia
Päälle
2 ½ dl
pähkinä- tai mantelirouhetta

Maapähkinä-tryffelitikkarit valmistetaan näin:

  1. Notkista tuorejuusto kulhossa sähkövatkaimilla.
  2. Sulata paloiteltu maitosuklaa mikrossa miedolla teholla ja välillä sekoittaen. Anna suklaasulan jäähtyä ja sekoita se tuorejuustoon edelleen vatkaten.
  3. Lisää lopuksi maapähkinävoi ja kaneli.
  4. Siirrä seos peitettynä jääkaappiin noin 30 minuutiksi, jotta se hieman jähmettyy.
  5. Ota massasta nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Kierittele pallot pähkinä- tai mantelirouheessa. Säilytä peitettynä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Halutessasi voit työntää tikkareihin tikut tai pahviset mehupillit.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt