Maalaispatee – juhlapöydän ranskalaisklassikko

GL
MA
MU
0
0

Maalaispatee sopii talvisen juhlapöydän alkuruoaksi tai buffet-tarjottavaksi. Pateeseen tulee porsaan lihaa monessa muodossa ja lisäksi tuoreita yrttejä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset

  • 300 gporsaan maksaa
  • 1 pktpekonia
  • 200 gsavukinkkua
  • 500 gporsaan jauhelihaa
  • 4valkosipulinkynttä
  • palatuoretta inkivääriä
  • pari oksaatuoretta timjamia
  • pari oksaatuoretta rosmariinia
  • 2 tljuoksevaa hunajaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 dlkonjakkia tai omenamehua

Päälle

  • n. 1 dlpuolukka- tai karpalohyytelöä
  • pakastepuolukoita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0