Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Juhlava ja silti helppo

Maailman paras lohimousse on helppo tehdä, kun tiedät pari kikkaa!

25 min

Maailman paras lohimousse sulaa suuhun. Kun vatkaat smetanan paksuksi ja kuohkeaksi vaahdoksi, moussesta ei tule vetinen vaan sen rakenne on jämäkkä. Pilko kala, sipuli ja tilli oikein pieneksi, niin saat ravintolatasoisen moussen.

12.12.2025
Reseptin ainekset
4–6 annosta
150 g
kylmäsavulohta
1
pieni punasipuli
1 rku
tilliä
2 prk
smetanaa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
karkeaa dijon-sinappia
mustapippuria
(suolaa)
Koristeluun
50 g
kirjolohenmätiä

Maailman paras lohimousse – ohje:

  1. Pilko savulohi pieneksi. Hienonna punasipuli ja tilli.
  2. Vatkaa smetanaa, kunnes se on kuohkeaa.
  3. Sekoita smetanan joukkoon savulohi, sipuli, tilli, sitruunanmehu, dijon-sinappi ja mustapippuri. Maista ja lisää halutessasi suolaa.
  4. Koristele lohimousse kirjolohen mädillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt