Kotivinkki

Maa-artisokkapata – herkullinen kasvisruoka valmistuu huolella haudutellen

1 h 5 min
GL
KA
0
0

Kun maa-artisokkapata saa hautua hitaasti, mausta tulee lempeän aromikas. Vaivannäkö ja maltti palkitaan mehevällä, jäljittelemättömän hienolta maistuvalla padalla.
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4 annosta)

Maa-artisokkapata

  • 500 gmaa-artisokkia
  • 1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
  • 6salottisipulia
  • 4valkosipulinkynttä
  • 3 rklöljyä
  • 3 rkltomaattipyreetä
  • 4 dlvettä
  • 2 dlvalkoviiniä
  • 2 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa

Lisäksi

  • 200 gsiitake- tai herkkusieniä
  • 1 rklvoita
  • 1 dllehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 dlparmesaania raastettuna

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN50 min
MITÄ PIDIT?
0