0(0)
Luumuvinegrette
5 min
Luumuinen vinegrette on täydellinen kumppani rucolalle ja vuohenjuustolle
Reseptin ainekset
1 annosta
1 dlkuivattuja luumuja
1 dlpunaviinietikkaa
1 dloliiviöljyä
3 tlsokeria
0,5 tlsuolaa
0,5 tlmustapippuria
0,5 tllakritsijuurijauhetta

Liota luumuja yön yli punaviinietikassa, mikäli aikaa on. 

Soseuta punaviinietikka, luumut ja öljy tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Mausta sokerilla, suolalla, pippurilla ja lakritsijuurijauheella. 

Tarjoile esimerkiksi salaatin ja vuohenjuuston kanssa. 

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo