Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruokaisa luonnonkala-pastasalaatti hurmaa kesäisillä mauillaan – luonnonkalasäilyke on oiva vaihtoehto purkkitonnikalalle

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Klassinen pastasalaatti sekoitetaan nyt kotimaisesta luonnonkalasta, joka on maukas vaihtoehto tonnikalalle – se maistuu yhtä hyvälle, ellei jopa paremmalle! Tämä luonnonkala-pastasalaatti on mainio lounas, sillä se pitää hyvin nälän loitolla.

1.6.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
pastaa (esim. gnocchi)
4
munaa
2 tlk (à 160/120 g)
luonnonkalaa rypsiöljyssä
200 g
herneitä (kotimainen, pakaste)
1 nippu
retiisejä
1
punasipuli
½ rku
tilliä
200 g
turkkilaista jogurttia
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
50 g
babypinaattia

Luonnonkala-pastasalaatti valmistuu näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta siivilässä ja jäähdytä kylmällä vedellä huuhtelemalla. Valuta hyvin.
  2. Keitä kananmunia noin 7 minuuttia ja siirrä ne kylmään veteen.
  3. Valuta luonnonkala ja siirrä se isoon kulhoon.
  4. Sulata herneet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne kalan joukkoon.
  5. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös tilli. Lisää kulhoon sipuli, tilli, jogurtti, sitruunanmehu, pippuri ja suola. Sekoita joukkoon pasta.
  6. Lisää lopuksi babypinaatti ja retiisit.
  7. Kuori ja halkaise kananmunat ja lisää ne salaatin päälle.
  8. Koristele salaatti halutessasi tillillä, babypinaatilla ja pippurilla.

Vinkki!

Käytä pastan sijaan 500 g kypsää perunaa kuutioituna ja sekoita ohjeella maukas kalaperunasalaatti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt