


Ruokaisa luonnonkala-pastasalaatti hurmaa kesäisillä mauillaan – luonnonkalasäilyke on oiva vaihtoehto purkkitonnikalalle
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Klassinen pastasalaatti sekoitetaan nyt kotimaisesta luonnonkalasta, joka on maukas vaihtoehto tonnikalalle – se maistuu yhtä hyvälle, ellei jopa paremmalle! Tämä luonnonkala-pastasalaatti on mainio lounas, sillä se pitää hyvin nälän loitolla.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
pastaa (esim. gnocchi)
4
munaa
2 tlk (à 160/120 g)
luonnonkalaa rypsiöljyssä
200 g
herneitä (kotimainen, pakaste)
1 nippu
retiisejä
1
punasipuli
½ rku
tilliä
200 g
turkkilaista jogurttia
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
50 g
babypinaattia
Luonnonkala-pastasalaatti valmistuu näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta siivilässä ja jäähdytä kylmällä vedellä huuhtelemalla. Valuta hyvin.
- Keitä kananmunia noin 7 minuuttia ja siirrä ne kylmään veteen.
- Valuta luonnonkala ja siirrä se isoon kulhoon.
- Sulata herneet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne kalan joukkoon.
- Huuhtele ja viipaloi retiisit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös tilli. Lisää kulhoon sipuli, tilli, jogurtti, sitruunanmehu, pippuri ja suola. Sekoita joukkoon pasta.
- Lisää lopuksi babypinaatti ja retiisit.
- Kuori ja halkaise kananmunat ja lisää ne salaatin päälle.
- Koristele salaatti halutessasi tillillä, babypinaatilla ja pippurilla.
Vinkki!
Käytä pastan sijaan 500 g kypsää perunaa kuutioituna ja sekoita ohjeella maukas kalaperunasalaatti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat