Maku

Loimumakkara

45 min
4.2
0

Loimumakkara

Teksti Katri Schröder
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 8 kplgrillimakkaraa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Nosta makkarat huoneenlämpöön noin tuntia ennen loimuttamista.

Pistä kokonaiset makkarat loimulautaan tikuilla kiinni. Pistele makkaroihin muutamaan kohtaan haarukalla reikiä. Nosta laudat varovasti noin puolen metrin päästä tulesta.

Tarkkaile loimun lämpöä ja käännä laudat ylösalaisin puolessa välissä, jotta myös ylimmät makkarat kypsyvät. Tarjoile loimumakkaroiden lisänä karkeaa tomaattisinappia.

•Valmiita loimulautoja myyvät hyvin varustetut rautakaupat ja puutarhamyymälät.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä