


Lohta varhaiskaalin ja korvasienimuhennoksen kera
40 min
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
valkokaalia
Kastike
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
voita
1 tl
balsamiviinietikkaa
1/4 tl
suolaa
Korvasienimuhennos
50 g
korvasieniä (esikäsiteltyjä)
1 rkl
voita
1 dl
ruokakermaa
1/4 tl
suolaa
Lohi
600 g
kirjolihifileetä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
sitruunapippuria (suolaton)
Paistamiseen
1 rkl
voita
Leikkaa kaali lohkoiksi ja höyrytä ne kypsiksi, noin 10 minuuttia.
Sekoita kastikkeen ainekset ja pirskottele kaalinlohkojen päälle.
Hienonna esikäsitellyt korvasienet.
Kuumenna voi pannulla. Lisää pannulle sienet ja anna kuumentua käännellen.
Lisää kerma ja suola ja anna korvsienimuhennoksen hautua vielä noin 10 minuuttia.
Leikkaa lohi neljään osaan. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Paista lohet voissa pannulla kypsäksi.
Kokoa annokset kaalinlohkoista, paistetuista lohipaloista ja korvasienimuhennoksesta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat