Lohta varhaiskaalin ja korvasienimuhennoksen kera

40 min
0
0

Lohta varhaiskaalin ja korvasienimuhennoksen kera

GL
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gvalkokaalia

Kastike

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvoita
  • 1 tlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlsuolaa

Korvasienimuhennos

  • 50 gkorvasieniä (esikäsiteltyjä)
  • 1 rklvoita
  • 1 dlruokakermaa
  • 1/4 tlsuolaa

Lohi

  • 600 gkirjolihifileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)

Paistamiseen

  • 1 rklvoita

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Leikkaa kaali lohkoiksi ja höyrytä ne kypsiksi, noin 10 minuuttia.

Sekoita kastikkeen ainekset ja pirskottele kaalinlohkojen päälle.

Hienonna esikäsitellyt korvasienet.

Kuumenna voi pannulla. Lisää pannulle sienet ja anna kuumentua käännellen.

Lisää kerma ja suola ja anna korvsienimuhennoksen hautua vielä noin 10 minuuttia.

Leikkaa lohi neljään osaan. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Paista lohet voissa pannulla kypsäksi.

Kokoa annokset kaalinlohkoista, paistetuista lohipaloista ja korvasienimuhennoksesta.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä