Maku

Lohiseljanka

40 min
GL
LA
MA
MU
4.19
3


 

Tulosta
Teksti Iiro Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (5 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 200 gjuuriselleriä
  • 1 kplpalsternakkaa
  • 100 gpurjoa
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplpunasipulia
  • 5 kplperunaa
  • 500 glohta
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 10 dlkalalientä
  • 3 dltomaattimurskaa
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 rklviinietikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/4 tlmerisuolaa
  • 1/4 rklmustapippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuori ja paloittele porkkanat, selleri ja palsternakka. Halkaise purjo, huuhtele se ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja punasipuli. Kuori ja lohko perunat. Fileoi lohi tarvittaessa ja leikkaa filee kuutioiksi.

MITÄ PIDIT?
4.19