Maku

Lohiseljanka

40 min
{
Aktiivinen40 min
Passiivinen
GL
LA
MA
MU
3.81
3
Kuvat Mika Haaranen


Ainekset (5 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 200 gjuuriselleriä
  • 1 kplpalsternakkaa
  • 100 gpurjoa
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplpunasipulia
  • 5 kplperunaa
  • 500 glohta
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 10 dlkalalientä
  • 3 dltomaattimurskaa
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 rklviinietikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/4 tlmerisuolaa
  • 1/4 rklmustapippuria
Tulosta

Kuori ja paloittele porkkanat, selleri ja palsternakka. Halkaise purjo, huuhtele se ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja punasipuli. Kuori ja lohko perunat. Fileoi lohi tarvittaessa ja leikkaa filee kuutioiksi.

MITÄ PIDIT?
3.81