Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohikiusaus – kotiruokien klassikko, joka maistuu aina!

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Lohikiusaus maistuu arkena ja viikonloppuna. Kotiruokaklassikossa maistuvat muheva peruna, maukas kala ja raikas tilli. Kerma viimeistelee lohikiusauksen. Katso helppo resepti!

19.1.2022
Reseptin ainekset
4–5 annosta
Lohikiusaus
1
sipuli
1 kg
perunasuikaleita (pakaste)
500 g
lohi- tai kirjolohifileetä
1½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 dl
tilliä (hienonnettuna)
3 dl
kuohu- tai ruokakermaa

Lohikiusaus – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli.
  2. Kaada puolet jäisistä perunasuikaleista uunivuokaan. Lisää sipulit.
  3. Leikkaa lohifilee nahattomiksi suikaleiksi. Levitä kalasuikaleet perunoiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle tilliä.
  4. Lisää loput perunasuikaleet. Kaada kerma vuokaan.
  5. Paista lohikiusausta 200 asteessa uunin keskitasolla 50–60 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt