Kypsennä lohi paistamalla tai höyryttämällä.
Pannulla paistaminen: Leikkaa lohi neljäksi palaksi, kuumenna pannu, paahda kalaa pari minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Höyryttäminen: Kaada paistinpannun tai paistokasarin pohjalle noin sentin kerros kalalientä. Pane kala pannuun, peitä leivinpaperipalalla tai kannella. Höyrytä maltillisella lämmöllä noin 5 minuuttia. Ota pannu pois liedeltä ja anna kalan jälkikypsyä hetki.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Hienonna salsaan tomaatit, sipuli ja kaprikset. Sekoita silput keskenään ja mausta chiliketsupilla ja suolalla.
Kuumenna leivät esim. paahtimessa. Pane pohjaviipaleelle
ensin salaatinlehti, sitten tomaattisalsaa, seuraavaksi paloiteltua lohta ja lusikoi päälle kastiketta. Nosta päälle kansipala ja tarjoa burgerit heti.