Vaikka mitä ihanaa yhdessä kulhossa! Raikas lohibowl valmistuu 30 minuutissa
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
30 min
Lohibowl yhdistää herkullisesti rasvaisen lohen ja raikkaan veriappelsiinin. Riisin sijaan täytteet kootaan kvinoan päälle. Kulhoruoan kruunaa tahinista, misosta ja veriappelsiinimehusta pyöräytetty kastike.
Tee marinadi. Pese veriappelsiini ja raasta kuorta pieneen kulhoon. Purista joukkoon sitruunanmehu. Lisää mausteet ja öljy. Sekoita.
Leikkaa lohifilee neljäksi nahattomaksi annospalaksi. Paista paloja kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 30 sekuntia molemmin puolin. Nosta lohipalat pannulta ja leikkaa niihin poikittain 4–5 syvää viiltoa. Valele palat marinadilla ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
Tee kastike. Mittaa tahini ja miso pieneen kulhoon ja sekoita. Purista joukkoon veriappelsiinin mehu ja sekoita. Ohenna kastike vedellä sopivan notkeaksi.