


Lohi-paahtojuuressalaatti
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunaa (Rosamunda)
200 g
lanttua
1 kpl
punasipulia
2 kpl
porkkanaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
1 kpl
sitruunaa
3 dl
rucolaa
1 rkl
kapriksia
Pese perunat mahdollisimman puhtaiksi. Leikkaa ne puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuori lanttu, punasipuli ja porkkanat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Lisää öljy, riivitty rosmariini ja mausteet. Kaada ainekset leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viipaloi kylmäsavulohi ja lohko sitruuna. Levitä kypsä peruna-juuressalaatti lämmitetylle tarjoiluvadille. Nosta päälle kylmäsavulohta, sitruunalohkoja, rucolan lehtiä ja kapriksia. Tarjoa lohi-paahtojuuressalaatti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat