


Helppo arkiruoka
Nopeampi kuin pastavuoka! Teriyakilla maustettu lohi-nuudelivuoka kypsyy kätevästi uunissa
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Nuudelit kypsyvät uunivuoassa nopeammin kuin pasta. Helppo nuudelivuoka syntyy lohesta, kaalista, mausteista ja tavallisista pikanuudeleista.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
kotimaista kirjolohta
200 g
valkokaalia
2
kevätsipulia
8 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota tai
3 rkl
kasvisfondia
1 pl (300 ml)
teriyakikastiketta (esim. Santa Maria)
1 pkt (400 g)
nuudeleita (esim. Spice Up)
1 rku
korianteria tai lehtipersiljaa
1 rkl
seesaminsiemeniä
Teriyakilohi-nuudelivuoka – ohje:
- Kuutioi lohi, suikaloi kaali ja hienonna kevätsipulit.
- Kuumenna vesi vedenkeittimessä. Liuota tai sekoita liemivalmiste veteen kulhossa. Lisää kolmasosa teriyakikastikkeesta.
- Kääntele loppu teriyakikastike lohikuutioiden joukkoon.
- Lado nuudeliarkit uunivuoan pohjalle. Lisää päälle kaalisuikaleet ja lohet. Ripottele pinnalle kevätsipulit, puolet korianterista ja seesaminsiemenet. Kaada lopuksi liemi vuokaan.
- Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat