


Koko ateria yhdessä korissa
Lohi airfryerissa – täydellisen mehevä lohi valmistuu airfryerissa helposti samaan aikaan porkkanatikkujen kanssa
20 min
Lohi kypsyy airfryerissa täydellisen meheväksi. Lohipalojen päälle lastatut appelsiiniviipaleet antavat makua ja estävät samalla kalan pintaa kuivumasta.
Reseptin ainekset
2 annosta
300 g
kirjolohifileetä
½ tl
suolaa
1 tl
appelsiinin raastettua kuorta
muutama viipale
appelsiinista
Feta-porkkanat
3–5
porkkanaa
1 rkl
öljyä
1 rkl
hunajaa
1 tl
oreganoa
¼ tl
suolaa
75 g
fetajuustoa
Lohi airfryerissa – ohje:
- Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Sekoita kulhossa porkkanatikut, öljy, hunaja, oregano ja suola.
- Leikkaa lohifilee 2–3 palaan. Mausta suolalla ja hyvin pestyn appelsiinin raastetulla kuorella.
- Esilämmitä airfryer 180-asteeseen.
- Laita leivinpaperi paistokorin pohjalle. Levitä porkkanatikut ja lohipalat nahkapuoli alaspäin paperin päälle. Laita lohipaloille appelsiiniviipaleet. Kypsennä 8 minuuttia. Murustele porkkanatikuille fetajuustoa. Jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia.
Vinkki!
Porkkanoiden lisäksi koriin voi lisätä myös muita nopeasti kypsyviä kasviksia, kuten varsiparsakaalia, kukkakaalia tai kesäkurpitsaviipaleita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat