Kotivinkki

Lisukesalaatti kirsikkatomaateista ja oliiveista

10 min
0
0

Tuoreista kirsikkatomaateista ja oliiveista tehty lisukesalaatti sopii hyvin esimerkiksi pastaruoan kaveriksi.
Tulosta
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4 annosta)

  • 1 dlkalamataoliiveja
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklpieniä kapriksia
  • 1 ½ rkloliiviöljyä
  • ½ rklsitruunamehua
  • 10kirsikkatomaattia
  • 2 rkltuoretta persiljaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Pilko oliivit pienemmiksi ja hienonna valkosipuli. Sekoita keskenään.  

2. Lisää joukkoon myös kaprikset, oliiviöljy ja sitruunamehu.  

3. Lohko kirsikkatomaatit neljään osaan, hienonna persilja ja sekoita oliiviseoksen joukkoon. Tarjoa lisukesalaatti esimerkiksi pastaruoan kera.

MITÄ PIDIT?
0