


Lisukesalaatti kirsikkatomaateista ja oliiveista
10 min
Tuoreista kirsikkatomaateista ja oliiveista tehty lisukesalaatti sopii hyvin esimerkiksi pastaruoan kaveriksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
kalamataoliiveja
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
pieniä kapriksia
1 ½ rkl
oliiviöljyä
½ rkl
sitruunamehua
10
kirsikkatomaattia
2 rkl
tuoretta persiljaa
1. Pilko oliivit pienemmiksi ja hienonna valkosipuli. Sekoita keskenään.
2. Lisää joukkoon myös kaprikset, oliiviöljy ja sitruunamehu.
3. Lohko kirsikkatomaatit neljään osaan, hienonna persilja ja sekoita oliiviseoksen joukkoon. Tarjoa lisukesalaatti esimerkiksi pastaruoan kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat