4,6(11)
Linssitahna
30 min
Linssitahna saa makua tomaattipyreestä, tuoreista yrteistä, chilistä ja valkosipulista. Se on maukas ja edullinen dippi tai levite, joka sopii ihan kaiken kanssa.
21.3.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dlpunaisia linssejä (ennen keittämistä)
1 kplvalkosipulia (tai 2)
1 tltuore punainen chili (1-2 cm pala, maun mukaan)
2 rklrucolaa (pieni nippu mitä tahansa yrttejä)
3 rklsitruuna mehua (1/2 sitruunan mehu)
3 rkloliiviöljyä
2 rkltomaattipyreetä
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustaapippuria

Keitä linssin paketin ohjeen mukaan. Kuori ja pilko valkosipuli. Pese ja pilko chili ja rucola. Purista sitruunasta mehu monitoimikoneeseen ja lisää muut ainekset. Aja tasaiseksi. Voit tehdä tahnan myös sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Säilytä jääkaapissa.

Nauti dippivihannesten kera, levitteenä tai salaatin kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo