Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssitahna

30 min

Linssitahna saa makua tomaattipyreestä, tuoreista yrteistä, chilistä ja valkosipulista. Se on maukas ja edullinen dippi tai levite, joka sopii ihan kaiken kanssa.

21.3.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dl
punaisia linssejä (ennen keittämistä)
1 kpl
valkosipulia (tai 2)
1 tl
tuore punainen chili (1-2 cm pala, maun mukaan)
2 rkl
rucolaa (pieni nippu mitä tahansa yrttejä)
3 rkl
sitruuna mehua (1/2 sitruunan mehu)
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustaapippuria

Keitä linssin paketin ohjeen mukaan. Kuori ja pilko valkosipuli. Pese ja pilko chili ja rucola. Purista sitruunasta mehu monitoimikoneeseen ja lisää muut ainekset. Aja tasaiseksi. Voit tehdä tahnan myös sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Säilytä jääkaapissa.

Nauti dippivihannesten kera, levitteenä tai salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt