Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssipihvit mehevöityvät fetalla ja pinaatilla – sekoita kaveriksi raikas jogurttikastike ja nauti!

40 min

Linssipihvit on helpompi valmistaa kuin uskotkaan. Makua ja mehevyyttä tuovat pinaatti, feta ja sipuli. Pyöräytä parhaat linssipihvit tällä ohjeella!

1.10.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Linssipihvit
3 dl
punaisia linssejä (350 g kypsiä linssejä)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
rypsiöljyä
200 g
pakastelehtipinaattia
1 dl
korppujauhoja
100 g
fetaa
½–1 tl
suolaa
2
kananmunaa
Jogurttikastike
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
harissa-maustetahnaa
ripaus suolaa

Linssipihvit valmistuvat näin:

  1. Huuhtele linssit kylmällä vedellä. Keitä linssejä kiehuvassa vedessä kannen alla 10 minuuttia. Valuta linssit hyvin ja anna jäähtyä.
  2. Kuori sillä aikaa sipulit ja hienonna ne. Kuumenna öljyä ja kuullota sipulit. Lisää pinaatti ja paista niitä hetki, kunnes ylimääräinen vesi on haihtunut. Anna seoksen jäähtyä.
  3. Sekoita linssit, pinaattipaistos, korppujauhot, murustettu feta ja suola. Lisää kananmunat, kun seos on jäähtynyt lähes kädenlämpöiseksi.
  4. Kuumenna öljyä paistinpannulla. Muotoile taikinasta noin sentin paksuisia pihvejä ja laita pannulle paistumaan. Paista linssipihvejä melko kuumalla pannulla noin 3 minuuttia molemmilta puolilta.
  5. Sekoita linssipihvien seuraksi kastike jogurtista ja harissatahnasta. Mausta suolalla. Keitä linssipihvien lisukkeeksi perunoita tai nauti salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt