


Linssipihvit mehevöityvät fetalla ja pinaatilla – sekoita kaveriksi raikas jogurttikastike ja nauti!
40 min
Linssipihvit on helpompi valmistaa kuin uskotkaan. Makua ja mehevyyttä tuovat pinaatti, feta ja sipuli. Pyöräytä parhaat linssipihvit tällä ohjeella!
Reseptin ainekset
4 annosta
Linssipihvit
3 dl
punaisia linssejä (350 g kypsiä linssejä)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
rypsiöljyä
200 g
pakastelehtipinaattia
1 dl
korppujauhoja
100 g
fetaa
½–1 tl
suolaa
2
kananmunaa
Jogurttikastike
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
harissa-maustetahnaa
ripaus suolaa
Linssipihvit valmistuvat näin:
- Huuhtele linssit kylmällä vedellä. Keitä linssejä kiehuvassa vedessä kannen alla 10 minuuttia. Valuta linssit hyvin ja anna jäähtyä.
- Kuori sillä aikaa sipulit ja hienonna ne. Kuumenna öljyä ja kuullota sipulit. Lisää pinaatti ja paista niitä hetki, kunnes ylimääräinen vesi on haihtunut. Anna seoksen jäähtyä.
- Sekoita linssit, pinaattipaistos, korppujauhot, murustettu feta ja suola. Lisää kananmunat, kun seos on jäähtynyt lähes kädenlämpöiseksi.
- Kuumenna öljyä paistinpannulla. Muotoile taikinasta noin sentin paksuisia pihvejä ja laita pannulle paistumaan. Paista linssipihvejä melko kuumalla pannulla noin 3 minuuttia molemmilta puolilta.
- Sekoita linssipihvien seuraksi kastike jogurtista ja harissatahnasta. Mausta suolalla. Keitä linssipihvien lisukkeeksi perunoita tai nauti salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat