Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssi-juureskeitto

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
30.3.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
70 g
tomaattipyreetä
1/2 tl
paprikajauhetta
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
500 g
keittojuuressekoitusta (pakaste)
2 dl
linssejä
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
tuoretta oreganoa
Tarjoiluun
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
1/2 dl
tuoretta oreganoa

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kattilaan liemikuutio, tomaattipyree, paprika, hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet sekä jäiset juureskuutiot.

Huuhtele linssit siivilässä juoksevalla vedellä.

Kun keitto kiehuu, lisää linssit. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä. Lisää loppuvaiheessa yrttiseos ja suolaa sekä mustapippuria maun mukaan.

Hienonna linssi-juureskeiton pinnalle runsaasti tuoretta lipstikkaa tai oreganoa juuri ennen tarjoilua.

Tarjoa linssi-juureskeiton kanssa halutessasi yrttimausteseoksella ja tuoreilla yrteillä maustettua ranskankermaa.

•Voit muunnella linssi-juureskeittoa, lisäämällä siihen paistettua pekonia, jauhelihaa tai makkaraa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt