Lindströminpihvit
40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
Lindströminpihvit ovat syksyn rakastettu klassikkoruoka. Tällä luottoreseptillä onnistut!
LA
MA
3.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 24.11.2009

Lindströminpihvit
Ainekset (10 kpl)
Lindströminpihvit
- 1 dlvettä
- 1/2 dlkorppujauhoja
- 1 kplsipulia
- 400 gkeitettyjä punajuuria
- 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
- 1muna
- 1 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
- 1 rklrypsiöljyä
Lisäksi
- 2sipulia
- 1 rklrypsiöljyä
- 5 rklkapriksia
- 10keitettyä perunaa
Lindströminpihvit valmistuvat näin:
- Sekoita vesi ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli, pieneksi pilkotut punajuuret, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista lindströmin pihvit molemmin puolin öljyssä paistinpannulla.
- Viipaloi sipulit ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.
Vinkki!
Voit korvata punajuuret säilykepunajuurilla (200 g).
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.86