Lindströminpihvit

40 min
3.6
2

Lindströminpihvit

LA
MA
2
3.6
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 1 dlvettä
  • 1/2 dlkorppujauhoja
  • 1 kplsipulia
  • 200 getikkapunajuurta
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 kplmunaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 rklrypsiöljyä

Lisäksi

  • 2 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5 rklkapriksia
  • 10 kplkeitettyä perunaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli, pieneksi pilkotut punajuuret, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista lindströmin pihvit molemmin puolin öljyssä paistinpannulla.

Viipaloi sipulit ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Tarjoa lindströminpihvit paistetun sipulin, kapristen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki!

Mausta ja väritä ruokia kasviksilla. Jauhelihapihvit muuntuvat lindströminpihveiksi punajuuren avulla.
MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä