Maku

Lindströminpihvit

40 min
3.75
2

Lindströminpihvit

LA
MA
2
3.75
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos
Lindströminpihvit ovat syksyn rakastettu klassikkoruoka. Tällä luottoreseptillä onnistut!

Ainekset (10 kpl)

Lindströminpihvit

  • 1 dlvettä
  • 1/2 dlkorppujauhoja
  • 1 kplsipulia
  • 400 gkeitettyjä punajuuria
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1muna
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 rklrypsiöljyä

Lisäksi

  • 2sipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5 rklkapriksia
  • 10keitettyä perunaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Lindströminpihvit valmistuvat näin:

  1. Sekoita vesi ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli, pieneksi pilkotut punajuuret, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista lindströmin pihvit molemmin puolin öljyssä paistinpannulla.
  3. Viipaloi sipulit ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Vinkki!

Voit korvata punajuuret säilykepunajuurilla (200 g).

MITÄ PIDIT?
3.75