


Lindströmin hampurilaiset – uusissa suosikkihamppareissa maistuvat punajuuren mehevöittämät pihvit ja tsatsiki
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Lindströmin hampurilaisissa jauhelihapihvit saavat upean punaisen värin ja uutta makua raastetusta punajuuresta. Herkkupari punajuuri-jauhelihapihveille on tsatsiki. Nyt nautiskellaan!
Reseptin ainekset
4 annosta
Lindströmin pihvit
1 pkt (400 g)
naudanjauhelihaa
250 g
keitettyjä punajuuria
1
pieni sipuli
1
muna
1 rkl
timjamia hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Paistamiseen
rypsiöljyä
Lisäksi
1
tomaatti
1
pieni punasipuli
4
salaatinlehteä
4
viipaletta cheddarjuustoa
4
briossi- tai hampurilaissämpylää
2 dl
valmista tsatsikia
Lindströmin hampurilaiset valmistetaan näin:
- Valmista pihvit. Raasta punajuuri ja sipuli. Sekoita jauheliha, kasvikset, muna ja mausteet tasaiseksi massaksi.
- Muotoile murekemassa neljäksi pihviksi. Paista pihvejä grillissä tai kuumalla pannulla öljyssä 6−8 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä. Voit paistaa pihvit myös leivinpaperin päällä pellillä 225-asteisessa uunissa 10−15 minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.
- Viipaloi tomaatit. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi.
- Halkaise sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin. Voit paahtaa sämpylöitä myös uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
- Kokoa hampurilaiset. Leivitä sämpyläpohjan päälle tsatsikia, salaatinlehti, pihvi, juusto- ja tomaattiviipale sekä sipulirenkaita. Lisää päälle hieman tsatsikia ja paina kansi päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat