0(0)
Lindströmin hampurilaiset – uusissa suosikkihamppareissa maistuvat punajuuren mehevöittämät pihvit ja tsatsiki
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Lindströmin hampurilaisissa jauhelihapihvit saavat upean punaisen värin ja uutta makua raastetusta punajuuresta. Herkkupari punajuuri-jauhelihapihveille on tsatsiki. Nyt nautiskellaan!
16.10.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Lindströmin pihvit
1 pkt (400 g)naudanjauhelihaa
250 gkeitettyjä punajuuria
1pieni sipuli
1muna
1 rkltimjamia hienonnettuna
½ tlsuolaa
½ tlmustapippuria
Paistamiseen
rypsiöljyä
Lisäksi
1tomaatti
1pieni punasipuli
4salaatinlehteä
4viipaletta cheddarjuustoa
4briossi- tai hampurilaissämpylää
2 dlvalmista tsatsikia

Lindströmin hampurilaiset valmistetaan näin:

  1. Valmista pihvit. Raasta punajuuri ja sipuli. Sekoita jauheliha, kasvikset, muna ja mausteet tasaiseksi massaksi.
  2. Muotoile murekemassa neljäksi pihviksi. Paista pihvejä grillissä tai kuumalla pannulla öljyssä 6−8 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä. Voit paistaa pihvit myös leivinpaperin päällä pellillä 225-asteisessa uunissa 10−15 minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.
  3. Viipaloi tomaatit. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi.
  4. Halkaise sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin. Voit paahtaa sämpylöitä myös uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  5. Kokoa hampurilaiset. Leivitä sämpyläpohjan päälle tsatsikia, salaatinlehti, pihvi, juusto- ja tomaattiviipale sekä sipulirenkaita. Lisää päälle hieman tsatsikia ja paina kansi päälle.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo