Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lindströmin hampurilaiset – uusissa suosikkihamppareissa maistuvat punajuuren mehevöittämät pihvit ja tsatsiki

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Lindströmin hampurilaisissa jauhelihapihvit saavat upean punaisen värin ja uutta makua raastetusta punajuuresta. Herkkupari punajuuri-jauhelihapihveille on tsatsiki. Nyt nautiskellaan!

16.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Lindströmin pihvit
1 pkt (400 g)
naudanjauhelihaa
250 g
keitettyjä punajuuria
1
pieni sipuli
1
muna
1 rkl
timjamia hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Paistamiseen
rypsiöljyä
Lisäksi
1
tomaatti
1
pieni punasipuli
4
salaatinlehteä
4
viipaletta cheddarjuustoa
4
briossi- tai hampurilaissämpylää
2 dl
valmista tsatsikia

Lindströmin hampurilaiset valmistetaan näin:

  1. Valmista pihvit. Raasta punajuuri ja sipuli. Sekoita jauheliha, kasvikset, muna ja mausteet tasaiseksi massaksi.
  2. Muotoile murekemassa neljäksi pihviksi. Paista pihvejä grillissä tai kuumalla pannulla öljyssä 6−8 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä. Voit paistaa pihvit myös leivinpaperin päällä pellillä 225-asteisessa uunissa 10−15 minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.
  3. Viipaloi tomaatit. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi.
  4. Halkaise sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin. Voit paahtaa sämpylöitä myös uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  5. Kokoa hampurilaiset. Leivitä sämpyläpohjan päälle tsatsikia, salaatinlehti, pihvi, juusto- ja tomaattiviipale sekä sipulirenkaita. Lisää päälle hieman tsatsikia ja paina kansi päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt