Limettiposset
12 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
12 h Helpot ja raikkaat limettiposset hyytyvät silkinsileiksi ilman liivatetta, happaman sitrusmehun avulla. Pieni ja täyteläinen herkku kruunaa aterian kuin aterian!
GL
KA
MU
3.6
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.12.2014

Limettiposset
Ainekset (10 annosta)
- 8 dlkuohukermaa
- 3 dlerikoishienoa sokeria (Siro)
- 2 dllimettimehua
- 1 kpllimettiä (kuori raastettuna)
Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoittaen muutama minuutti, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.
Nosta kattila pois levyltä ja lisää juuri puristettu mehu ja kuoriraaste. Maista ja lisää halutessasi sokeria tai limettiä.
Kaada seos 10 pieneen lasiin. Valmista jälkiruoka kuitenkin pieninä annoksina, sillä isossa kulhossa posset eivät hyydy kunnolla. Hyydytä limettiposset kelmulla peitettyinä jääkaapissa yön yli.
Tarjoa limettiposset mantelisuklaan kanssa.
MITÄ PIDIT?
3.6