Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Limeposset

12 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 h 0 min

Helpot ja raikkaat limeposset hyytyvät silkinsileiksi ilman liivatetta, happaman sitrusmehun avulla. Pieni ja täyteläinen herkku kruunaa aterian kuin aterian!

8.12.2014
Reseptin ainekset
10 annosta
8 dl
kuohukermaa
3 dl
erikoishienoa sokeria (Siro)
2 dl
limen mehua
1
lime (kuori raastettuna)

Limeposset – ohje:

  1. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoittaen muutama minuutti, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.
  2. Nosta kattila pois levyltä ja lisää juuri puristettu mehu ja limen kuoriraaste. Maista ja lisää halutessasi sokeria tai limeä.
  3. Kaada seos 10 pieneen lasiin. Valmista jälkiruoka kuitenkin pieninä annoksina, sillä isossa kulhossa posset eivät hyydy kunnolla. Hyydytä limeposset kelmulla peitettyinä jääkaapissa yön yli.
  4. Tarjoa limeposset mantelisuklaan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt