


Limeposset
12 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 h 0 min
Helpot ja raikkaat limeposset hyytyvät silkinsileiksi ilman liivatetta, happaman sitrusmehun avulla. Pieni ja täyteläinen herkku kruunaa aterian kuin aterian!
Reseptin ainekset
10 annosta
8 dl
kuohukermaa
3 dl
erikoishienoa sokeria (Siro)
2 dl
limen mehua
1
lime (kuori raastettuna)
Limeposset – ohje:
- Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoittaen muutama minuutti, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.
- Nosta kattila pois levyltä ja lisää juuri puristettu mehu ja limen kuoriraaste. Maista ja lisää halutessasi sokeria tai limeä.
- Kaada seos 10 pieneen lasiin. Valmista jälkiruoka kuitenkin pieninä annoksina, sillä isossa kulhossa posset eivät hyydy kunnolla. Hyydytä limeposset kelmulla peitettyinä jääkaapissa yön yli.
- Tarjoa limeposset mantelisuklaan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat