Maku

Limettilohifilee

20 min
0
0

Limettilohifilee

GL
LA
MU
0
0
Teksti Hanna Sumari
Kuvat Nina Kellokoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1500 glohifileetä
  • 2 1/2 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 2 kpllimettiä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Nosta lohi uuninkestävälle vadille tai uunipellille. Tee kalaan viillot nahkaan asti ja työnnä viiltoihin limettiviipaleita peräkkäin kukin viilto täyteen. Ripottele parmesaaniraaste kalan päälle. Älä ripottele juustoa limettien päälle, niin lopputulos on kauniimpi.

Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15–20 minuuttia. Älä paista liikaa, että kala säilyy mehukkaana.

Tarjoa lohen kanssa kuorineen keitettyjä puikulaperunoita. Ole tarkka keittäessäsi, puikulat hajoavat herkästi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä