


Limettilohifilee
20 min
Reseptin ainekset
8 annosta
1500 g
lohifileetä
2 1/2 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
2 kpl
limettiä
Nosta lohi uuninkestävälle vadille tai uunipellille. Tee kalaan viillot nahkaan asti ja työnnä viiltoihin limettiviipaleita peräkkäin kukin viilto täyteen. Ripottele parmesaaniraaste kalan päälle. Älä ripottele juustoa limettien päälle, niin lopputulos on kauniimpi.
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15–20 minuuttia. Älä paista liikaa, että kala säilyy mehukkaana.
Tarjoa lohen kanssa kuorineen keitettyjä puikulaperunoita. Ole tarkka keittäessäsi, puikulat hajoavat herkästi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat