


Limegraavattu kala
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2
limeä
1/4 dl
rypsiöljyä
300 g
kirjolohta
1/2 tl
roseepippuria
1/4 tl
mustapippuria
1/2 tl
merisuolaa
1/2 dl
tuoretta basilikaa
Limegraavattu kala – ohje:
- Purista annoslautasille reilut rutistukset limeä. Lorauta kullekin lautaselle vähän rypsiöljyä.
- Leikkaa raa’asta kalafileestä ohuita viipaleita ja asettele ne lautasille. Purista myös päälle limeä ja pirskottele öljyä.
- Riko roseepippurit ja levitä annosten päälle. Pyöräytä myllystä päälle mustapippuria ja suolaa.
- Anna maustua tunnin verran viileässä ennen tarjoilua.
- Koristele limegraavattu kala basilikalla ja nauti uusien perunoiden kera.
Vinkit!
- Lohen tilalla voit käyttää mainiosti myös kuha- tai siikafileetä.
- Samaan tapaan voit marinoida kalan myös sitruunalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat