Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uusi raikas arkisuosikki! Halloumi-gnocchivuoka yllättää pirteällä limen maulla

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka on mutkaton valmistaa. Vuokaruoan kruunaavat rapeat salvianlehdet. Nappaa resepti talteen!

14.2.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (500 g)
perunagnoccheja
1
pieni purjo
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (200 g)
halloumijuustoa
1 ps (65 g)
pinaattia
2
limeä
1 rku
salviaa

Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka – ohje:

  1. Levitä gnocchit uunivuokaan.
  2. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Lisää purjoviipaleet vuokaan. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa sekä pippuria.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Kuutioi halloumi. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista tarvittaessa kova lehtiruoti.
  5. Pese ja kuivaa limet, raasta kuoret.
  6. Ota vuoka uunista ja lisää limenkuoriraaste. Halkaise limet ja purista myös mehu vuokaan.
  7. Pane halloumit ja pinaatit vuokaan. Lisää salvianlehdet. Sekoita kevyesti.
  8. Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Voit halutessasi vaihtaa kaksi limeä yhteen sitruunaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt