


Uusi raikas arkisuosikki! Halloumi-gnocchivuoka yllättää pirteällä limen maulla
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka on mutkaton valmistaa. Vuokaruoan kruunaavat rapeat salvianlehdet. Nappaa resepti talteen!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (500 g)
perunagnoccheja
1
pieni purjo
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (200 g)
halloumijuustoa
1 ps (65 g)
pinaattia
2
limeä
1 rku
salviaa
Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka – ohje:
- Levitä gnocchit uunivuokaan.
- Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Lisää purjoviipaleet vuokaan. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa sekä pippuria.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Kuutioi halloumi. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista tarvittaessa kova lehtiruoti.
- Pese ja kuivaa limet, raasta kuoret.
- Ota vuoka uunista ja lisää limenkuoriraaste. Halkaise limet ja purista myös mehu vuokaan.
- Pane halloumit ja pinaatit vuokaan. Lisää salvianlehdet. Sekoita kevyesti.
- Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit halutessasi vaihtaa kaksi limeä yhteen sitruunaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat