Uusi raikas arkisuosikki! Halloumi-gnocchivuoka yllättää pirteällä limen maulla
45 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
25 minLimellä piristetty halloumi-gnocchivuoka on mutkaton valmistaa. Vuokaruoan kruunaavat rapeat salvianlehdet. Nappaa resepti talteen!
MU
3.9
Kuvat
Julkaistu 14.2.2023

Uusi raikas arkisuosikki! Halloumi-gnocchivuoka yllättää pirteällä limen maulla
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 ps (500 g)perunagnoccheja
- 1pieni purjo
- 3 rkloliiviöljyä
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- 1 pkt (200 g)halloumijuustoa
- 1 ps (65 g)pinaattia
- 2limeä
- 1 rkusalviaa
Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka – ohje:
- Levitä gnocchit uunivuokaan.
- Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Lisää purjoviipaleet vuokaan. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa sekä pippuria.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Kuutioi halloumi. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista tarvittaessa kova lehtiruoti.
- Pese ja kuivaa limet, raasta kuoret.
- Ota vuoka uunista ja lisää limenkuoriraaste. Halkaise limet ja purista myös mehu vuokaan.
- Pane halloumit ja pinaatit vuokaan. Lisää salvianlehdet. Sekoita kevyesti.
- Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit halutessasi vaihtaa kaksi limeä yhteen sitruunaan.

Arki-iltojen ihmevuoka! Ihanan simppeli punajuuri-gnocchivuoka valmistuu hetkessä uuniin
Maku

Rapeutta, pehmeyttä ja reippaasti umamia! Salvia-sienignocchit ovat Imanin ja Leenan 20 minuutin arkibravuuri
Maku

Gnocchivuoka päästää tiskaajan vähällä! Uunissa kypsyvä ihanuus tihkuu tomaattia, chorizoa ja juustoa
Maku

Uunihalloumipasta – tortellineista valmistettava hittiruoka hurmaa helppoudellaan
Maku

Halloumipasta – kirpeä sitruuna ja suolainen juusto yhdistyvät kullankeltaiseksi makujen sinfoniaksi
Kotivinkki

Broileripelti on arjen helppo ruoka! Pehmeän makuinen kookosriisi kypsyy samalla pellillä
Kotivinkki

Kulhollinen kultaa! Keltainen kanapata on lämpöinen arkiruoka, joka rikastetaan persimonilla ja bataatilla
Maku

Peltipyttis ja suolakurkkudippi – arki-illan rento herkku!
Maku

Arkenakin saa lekotella! Laiskan kokin uunibolognese palkitsee tekijänsä makoisasti – nappaa resepti
Maku