Maku

Uusi raikas arkisuosikki! Halloumi-gnocchivuoka yllättää pirteällä limen maulla

45 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka on mutkaton valmistaa. Vuokaruoan kruunaavat rapeat salvianlehdet. Nappaa resepti talteen!
MU
3.9
0
Julkaistu 14.2.2023


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 ps (500 g)perunagnoccheja
  • 1pieni purjo
  • 3 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 1 pkt (200 g)halloumijuustoa
  • 1 ps (65 g)pinaattia
  • 2limeä
  • 1 rkusalviaa
Tulosta

Limellä piristetty halloumi-gnocchivuoka – ohje:

  1. Levitä gnocchit uunivuokaan.
  2. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Lisää purjoviipaleet vuokaan. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa sekä pippuria.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Kuutioi halloumi. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista tarvittaessa kova lehtiruoti.
  5. Pese ja kuivaa limet, raasta kuoret.
  6. Ota vuoka uunista ja lisää limenkuoriraaste. Halkaise limet ja purista myös mehu vuokaan.
  7. Pane halloumit ja pinaatit vuokaan. Lisää salvianlehdet. Sekoita kevyesti.
  8. Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Voit halutessasi vaihtaa kaksi limeä yhteen sitruunaan.

Kommentoi »