Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lihapulla-uunipasta – nopea, helppo ja edullinen koko perheen arkiruoka

25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min

Lihapulla-uunipasta on ihanan mehevä ja helppo arkiruoka, joka valmistuu lähes itsestään. Pennepasta, tomaattinen kastike, valmiit lihapyörykät ja juustokuorrute takaavat, että tämä pastavuoka maistuu koko perheelle.

28.1.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Lihapulla-uunipasta
300 g
pennepastaa
1 prk (500 g)
paseerattua tomaattia
2 rkl
tomaattipyreetä
1
valkosipulinkynsi (hienonnettuna)
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
1 pkt (350 g)
lihapyöryköitä
150 g
mozzarellajuustoraastetta
½ rs
kirsikkatomaatteja
Viimeistely
1 rkl
tuoretta oreganoa tai basilikaa

Lihapulla-uunipasta – ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Yhdistä paseerattu tomaatti ja tomaattipyree. Mausta kastike valkosipulilla, balsamiviinietikalla, sokerilla, oreganolla ja suolalla.
  3. Kaada kypsä pasta kastikkeen joukkoon.
  4. Voitele uunivuoka öljyllä ja kaada pastaseos vuokaan. Lisää lihapullat ja ripottele päälle juustoraaste sekä kirsikkatomaatit.
  5. Paista 225 asteessa 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.
  6. Viimeistele uunipasta tuoreella oreganolla tai basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt