


Lihapulla-uunipasta – nopea, helppo ja edullinen koko perheen arkiruoka
25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min
Lihapulla-uunipasta on ihanan mehevä ja helppo arkiruoka, joka valmistuu lähes itsestään. Pennepasta, tomaattinen kastike, valmiit lihapyörykät ja juustokuorrute takaavat, että tämä pastavuoka maistuu koko perheelle.
Reseptin ainekset
4 annosta
Lihapulla-uunipasta
300 g
pennepastaa
1 prk (500 g)
paseerattua tomaattia
2 rkl
tomaattipyreetä
1
valkosipulinkynsi (hienonnettuna)
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
1 pkt (350 g)
lihapyöryköitä
150 g
mozzarellajuustoraastetta
½ rs
kirsikkatomaatteja
Viimeistely
1 rkl
tuoretta oreganoa tai basilikaa
Lihapulla-uunipasta – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Yhdistä paseerattu tomaatti ja tomaattipyree. Mausta kastike valkosipulilla, balsamiviinietikalla, sokerilla, oreganolla ja suolalla.
- Kaada kypsä pasta kastikkeen joukkoon.
- Voitele uunivuoka öljyllä ja kaada pastaseos vuokaan. Lisää lihapullat ja ripottele päälle juustoraaste sekä kirsikkatomaatit.
- Paista 225 asteessa 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.
- Viimeistele uunipasta tuoreella oreganolla tai basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat