


Nam, mikä salaatti!
Lihapulla-tacosalaatti – nachoista ja valmislihapullista syntyy maukas ja helppo arkisalaatti
30 min
Kaupan einespyörykät pääsevät parempaan seuraan, kun ympärille lastataan reippaasti kasviksia.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kerä
salaattia
200 g
kirsikkatomaatteja
1
suippopaprika
1 dl
maissinjyviä suolaliemessä
100 g
cheddarjuustoa
1 pkt (350 g)
liha- tai kasvispyöryköitä
100 g
nachoja
1 dl
korianteria tai minttua hienonnettuna
tacokastike
2 dl
majoneesia
1
limen mehu
2 tl
tacomausteoseosta
Lihapulla-tacosalaatti – ohje:
- Halkaise ja huuhtele salaatti, poista kanta ja revi salaatti paloiksi. Huuhtele tomaatit ja leikkaa puoliksi. Halkaise suippopaprika, poista valkoiset siemenkalvot ja kanta, leikkaa viipaleiksi. Valuta maissinjyvät. Kuutioi cheddarjuusto.
- Kokoa salaattivadille rapeaa salaattia, maissinjyviä, lihapyöryköitä, tomaattia, paprikaa ja cheddarjuustoa.
- Lisää nachoja ja hienonnettua korianteria.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lusikoi salaatille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat