Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nam, mikä salaatti!

Lihapulla-tacosalaatti – nachoista ja valmislihapullista syntyy maukas ja helppo arkisalaatti

30 min

Kaupan einespyörykät pääsevät parempaan seuraan, kun ympärille lastataan reippaasti kasviksia.

19.5.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
1 kerä
salaattia
200 g
kirsikkatomaatteja
1
suippopaprika
1 dl
maissinjyviä suolaliemessä
100 g
cheddarjuustoa
1 pkt (350 g)
liha- tai kasvispyöryköitä
100 g
nachoja
1 dl
korianteria tai minttua hienonnettuna
tacokastike
2 dl
majoneesia
1
limen mehu
2 tl
tacomausteoseosta

Lihapulla-tacosalaatti – ohje:

  1. Halkaise ja huuhtele salaatti, poista kanta ja revi salaatti paloiksi. Huuhtele tomaatit ja leikkaa puoliksi. Halkaise suippopaprika, poista valkoiset siemenkalvot ja kanta, leikkaa viipaleiksi. Valuta maissinjyvät. Kuutioi cheddarjuusto.
  2. Kokoa salaattivadille rapeaa salaattia, maissinjyviä, lihapyöryköitä, tomaattia, paprikaa ja cheddarjuustoa.
  3. Lisää nachoja ja hienonnettua korianteria.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lusikoi salaatille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt