


Liha-perunasosepelti – jätä vuoka kaappiin ja valmista suosikkiruoka rapeapintaisena pikaversiona
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Liha-perunasosepelti valmistetaan nimensä mukaisesti pellillä, jolloin ruoka kypsyy nopeammin kuin syvässä vuoassa. Myös sitä kaikkein parasta herkkua, eli rapeaa pintaa, riittää tässä versiossa jokaiselle ruokailijalle.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pss (600 g)
pakasteperunamuusiaineksia
2 rkl
voita
1 rkl
hienonnettua timjamia
300 g
jauhelihaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 prkl
ranskankermaa
¼ tl
suolaa
1 rkl
dijoninsinappia
Liha-perunasosepelti valmistetaan näin:
- Valmista muusi pussin ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon voi ja timjami.
- Ruskista jauheliha paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä muusi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä jauheliha muusin päälle. Mausta ranskankerma ripauksella suolaa ja sinappia ja lusikoi seos jauhelihan päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat