Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lehtikaalipesto

15 min

Huippuhyvää ja ihanan vihreää lehtikaalipestoa voi pyöräyttää kerralla kunnon annoksen. Käytä ihanaa pestoa niin munakkaaseen, pastaan kuin keiton päälle.

15.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
lehtikaalia
2 dl
manteleita
2 dl
tuoretta basilikaa
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
sitruunamehua
50 g
parmesaanijuustoa (tai pecorinoa, raastettuna)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Lehtikaalipesto – ohje:

  1. Huuhdo kaalinlehdet, poista lehtiruodit ja paloittele lehdet.
  2. Paahda manteleita hetki kuivalla pannulla.
  3. Pane kaali, basilikanlehdet ja mantelit tehosekoittimeen. Lisää muut aineet ja pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi.
  4. Mausta lehtikaalipesto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt