


Lehtikaalipesto
15 min
Huippuhyvää ja ihanan vihreää lehtikaalipestoa voi pyöräyttää kerralla kunnon annoksen. Käytä ihanaa pestoa niin munakkaaseen, pastaan kuin keiton päälle.
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
lehtikaalia
2 dl
manteleita
2 dl
tuoretta basilikaa
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
sitruunamehua
50 g
parmesaanijuustoa (tai pecorinoa, raastettuna)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lehtikaalipesto – ohje:
- Huuhdo kaalinlehdet, poista lehtiruodit ja paloittele lehdet.
- Paahda manteleita hetki kuivalla pannulla.
- Pane kaali, basilikanlehdet ja mantelit tehosekoittimeen. Lisää muut aineet ja pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi.
- Mausta lehtikaalipesto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
