Maku

Lehtikaalipesto

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Huippuhyvää ja ihanan vihreää lehtikaalipestoa voi pyöräyttää kerralla kunnon annoksen. Käytä ihanaa pestoa niin munakkaaseen, pastaan kuin keiton päälle.
GL
KA
MU
4.4
4
Julkaistu: 15.12.2014


Ainekset (4 annosta)

  • 100 glehtikaalia
  • 2 dlmanteleita
  • 2 dltuoretta basilikaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 50 gparmesaanijuustoa (tai pecorinoa, raastettuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta
Huuhdo kaalinlehdet, poista lehtiruodit ja paloittele lehdet.
Paahda manteleita hetki kuivalla pannulla.
Pane kaali, basilikanlehdet ja mantelit tehosekoittimeen. Lisää muut aineet ja pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
4 kommenttia