Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vihreää lautaselle!

Lehtikaalihummuspasta – täyttävä ja näyttävä arkipasta pursuaa hyviä aineksia!

20 min

Hummus saa houkuttelevan värinsä herneistä, lehtikaalista ja varsiparsakaalista. Nopean vihreän hummuksen surautat pastan kiehuessa.

3.2.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
Lehtikaalihummus
200 g
lehtikaalia
1
valkosipulinkynsi
200 g
pakasteherneitä
1 dl
kuumaa pastan keitinvettä
3 rkl
tahinia
2 rkl
öljyä
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
jeeraa
¾ tl
suolaa
Lisäksi
250 g
spagettia
250 g
varsiparsakaalia
3 rkl
salaatti-siemensekoitusta
2 rkl
öljyä

Lehtikaalihummuspasta – ohje:

  1. Kypsennä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä.
  2. Tee lehtikaalihummus. Huuhtele ja hienonna lehtikaalit. Nosta ne siivilään ja aseta siivilä pastakattilan päälle. Laita kansi päälle ja höyrytä muutama minuutti, kunnes lehtikaali on pehmeää. Kaada teho- tai sauvasekoittimen kulhoon.
  3. Kuori valkosipulinkynsi. Sulata pakasteherneet mikrossa. Mittaa loput ainekset teho- tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta hummus tasaiseksi. Notkista tarvittaessa pastan keitinvedellä.
  4. Huuhtele varsiparsakaalit ja hienonna ne. Paista pannulla öljyssä varsiparsakaalia ja siemensekoitusta pari minuuttia.
  5. Valuta pasta lävikössä ja kaada tarjoiluastiaan. Sekoita joukkoon lehtikaalihummus. Viimeistele varsiparsakaali-siemensekoituksella.

Vinkki!

Hummuksen voi valmistaa jääkaappiin valmiiksi jo edellisenä päivänä. Notkista hummus tällöin tarvittaessa kylmällä vedellä pastan keitinveden sijaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt