Kotivinkki

Lehtikaali-chorizopasta

20 min
0
1

Lehtikaali-chorizopasta

Tämä chorizopasta on paitsi herkullinen myös superkätevä ruoka, sillä se valmistuu yhdessä kattilassa. Mausteinen chorizomakkara saa pastassa seurakseen maukasta ja terveellistä lehtikaalia.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 100–200 glehtikaalia
  • 400 gpastaa, spagettia
  • 1sipuli
  • 3valkosipulinkynttä
  • ½paprika
  • 100 gchorizomakkaraa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rklpaprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 8 dlvettä

Lisäksi

  • parmesaanijuustoraastetta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Pese lehtikaalit ja leikkaa niistä kovat lehtiruodit pois. Leikkaa lehdet ohuiksi suikaleiksi. Nosta kattilaan.
2. Katkaise spagetit kattilaan niin, että ne mahtuvat sinne hyvin.
3. Kuori ja viipaloi sipulit. Viipaloi myös paprika ja chorizomakkara. Nosta kaikki kattilaan. Lisää öljy ja mausteet.
4. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kaada se kaikkien aineiden päälle. Jatka keittämistä liedellä kannen alla noin 8–10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes pasta on kypsää. Tarjoile chorizopasta heti parmesaanin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä