


Lämpimät voileivät
15 min
Lämpimät voileivät ovat paras iltapala. Kuorruta leipäviipaleet jauhelihalla ja paista lämpimät leivät ihaniksi uunissa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Lämpimät voileivät
8 kpl
paahtoleipäviipaletta (tai maalaisleipäviipaletta)
1 kpl
sipulia
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
100 g
tuorejuustoa (aurinkokuivatun tomaatin makuista)
100 g
mozzarellajuustoa (2 dl raastetta)
100 g
kirsikkatomaattia
2 dl
rucolaa
Lämpimät voileivät valmistuvat näin:
- Levitä leivät leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää loppuvaiheessa sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita jauhelihan joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste.
- Lusikoi seos leiville.
- Paista leipiä 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
- Viimeistele lämpimät voileivät kirsikkatomaateilla ja rucolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat