Lämpimät voileivät
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Lämpimät voileivät ovat paras iltapala. Kuorruta leipäviipaleet jauhelihalla ja paista lämpimät leivät ihaniksi uunissa!
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 1.4.2016

Lämpimät voileivät
Reseptin ainekset (4 annosta)
Lämpimät voileivät
- 8 kplpaahtoleipäviipaletta (tai maalaisleipäviipaletta)
- 1 kplsipulia
- 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
- 1 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 100 gtuorejuustoa (aurinkokuivatun tomaatin makuista)
- 100 gmozzarellajuustoa (2 dl raastetta)
- 100 gkirsikkatomaattia
- 2 dlrucolaa
Lämpimät voileivät valmistuvat näin:
- Levitä leivät leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää loppuvaiheessa sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita jauhelihan joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste.
- Lusikoi seos leiville.
- Paista leipiä 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
- Viimeistele lämpimät voileivät kirsikkatomaateilla ja rucolalla.

Grillatut caprese-leivät
Maku

Sopivan retro lämmin leipä

Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään
Maku

Toast Skagen - katkarapuleivät
Maku

Vege-cubanos
Maku

Bánh mí -leivät – possutäytteinen katuruoka lumoaa aasialaisella makumaailmallaan
Maku

Pulled Pork leivät
Maku

Sienestäjän lämpimät kantarellileivät
Maku