Maku

Lämpimät voileivät

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Lämpimät voileivät ovat paras iltapala. Kuorruta leipäviipaleet jauhelihalla ja paista lämpimät leivät ihaniksi uunissa!
MU
4.3
0
Julkaistu 1.4.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

Lämpimät voileivät

  • 8 kplpaahtoleipäviipaletta (tai maalaisleipäviipaletta)
  • 1 kplsipulia
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 100 gtuorejuustoa (aurinkokuivatun tomaatin makuista)
  • 100 gmozzarellajuustoa (2 dl raastetta)
  • 100 gkirsikkatomaattia
  • 2 dlrucolaa
Tulosta

Lämpimät voileivät valmistuvat näin:

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää loppuvaiheessa sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita jauhelihan joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste.
  4. Lusikoi seos leiville.
  5. Paista leipiä 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
  6. Viimeistele lämpimät voileivät kirsikkatomaateilla ja rucolalla.
Kommentoi »