4,3(16)
Lämpimät voileivät
Munaton
15 min
Lämpimät voileivät ovat paras iltapala. Kuorruta leipäviipaleet jauhelihalla ja paista lämpimät leivät ihaniksi uunissa!
1.4.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Lämpimät voileivät
8 kplpaahtoleipäviipaletta (tai maalaisleipäviipaletta)
1 kplsipulia
400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
100 gtuorejuustoa (aurinkokuivatun tomaatin makuista)
100 gmozzarellajuustoa (2 dl raastetta)
100 gkirsikkatomaattia
2 dlrucolaa

Lämpimät voileivät valmistuvat näin:

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää loppuvaiheessa sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita jauhelihan joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste.
  4. Lusikoi seos leiville.
  5. Paista leipiä 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
  6. Viimeistele lämpimät voileivät kirsikkatomaateilla ja rucolalla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.