Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lampaanlapa foliossa Bovikin luomutilan tapaan

3 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 30 min

Lampaanlapa hautuu uunissa meheväksi tiiviisti folioon käärittynä. Samassa paketissa kypsyvät myös lisäkkeenä tarjottavat kasvikset kuten porkkanat, juuriselleri ja sipulit.

8.4.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Lampaanlapa
½ dl
rypsiöljyä
1 tl
karkeaa merisuolaa
1
luullinen lampaanlapa
2
porkkanaa
100 g
juuriselleriä
10
valkosipulinkynttä
8
salottisipulia
½ rku
tuoretta timjamia
4 oksaa
tuoretta rosmariinia
½ tl
mustapippuria rouhittuna
2 dl
vettä
25 g
voita

Lampaanlapa valmistuu helposti näin:

  1. Voitele iso ja vahva foliopala öljyllä ja nosta sen päälle karkealla suolalla hierottu lampaanlapa.
  2. Kuori ja paloittele porkkanat, juuriselleri ja sipulit ja lisää reilut palat lavan viereen. Laita mukaan pakettiin myös yrttejä.ja pippuria.
  3. Lisää lopuksi vesi ja reipas nokare voita. Kääri tiivis paketti. Kääri tarvittaessa ympärille toinen folio.
  4. Nosta foliopaketti 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi. Pudota lämpötila sen jälkeen 110 asteeseen ja jatka paistamissa vielä kolmisen tuntia.
  5. Avaa paketti ja nosta tarjolle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt