Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lampaan lapaa perunoiden ja fenkolin kera

Yhden padan ihme! Perunat, fenkoli ja sipuli asetellaan padan pohjalle ja päälle nostetaan kokonainen paisti. Paiston aikana lampaan paistista tihkuva rasva kypsentää pohjalla olevat lisukkeet. Tarjoa esim.pääsiäispöydässä herneiden ja fetajuuston kanssa

23.3.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
1,8 kg
Lampaan lapa (luuton) (Paistit ovat n.1.3-2 kg/kpl)
1 tl
rosmariini kuivattu
2 tl
kuivattua timjamia
1 tl
kuivattua oreganoa
½ tl
valkopippuria
1 tl
chilijauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
suolaa
2 kpl
fenkolia
6 kpl
perunaa
2 kpl
sipuli
Lisäksi
öljyä ruskistamiseen

Sulata paisti 1-2vrk jääkaapissa

Ota liha ajoissa huoneenlämpöön ennen paistamsta

Hiero mausteet paistin pintaan ja ruskista paisti kauttaaltaan öljyssä

Viipaloi sillä aikaa fenkoli sekä sipuli suikaleiksi ja perunat viipaleiksi

Asettele peruna,fenkoli ja sipuli padan pohjalle, suolaa ja pippuroi kevyesti

Nosta ruskistettu paisti päälle, kaada pannulle jäänyt liemi päälle ja nosta pata uuniin

Paista 150 asteessa kunnes paistin sisälämpötilä 60 astetta

Ota pata uunista ja peitä kannella tai foliolla ja anna vetäytyä 10-15min

Leikkaa liha perunoiden,fenkolin ja sipulin päälle ouhuiksi siivuiksi. Suolaa siivut kevyesti.

Tarjoa minttuherneiden ja fetajuuston kera

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt