


Lampaan lapaa perunoiden ja fenkolin kera
Yhden padan ihme! Perunat, fenkoli ja sipuli asetellaan padan pohjalle ja päälle nostetaan kokonainen paisti. Paiston aikana lampaan paistista tihkuva rasva kypsentää pohjalla olevat lisukkeet. Tarjoa esim.pääsiäispöydässä herneiden ja fetajuuston kanssa
Sulata paisti 1-2vrk jääkaapissa
Ota liha ajoissa huoneenlämpöön ennen paistamsta
Hiero mausteet paistin pintaan ja ruskista paisti kauttaaltaan öljyssä
Viipaloi sillä aikaa fenkoli sekä sipuli suikaleiksi ja perunat viipaleiksi
Asettele peruna,fenkoli ja sipuli padan pohjalle, suolaa ja pippuroi kevyesti
Nosta ruskistettu paisti päälle, kaada pannulle jäänyt liemi päälle ja nosta pata uuniin
Paista 150 asteessa kunnes paistin sisälämpötilä 60 astetta
Ota pata uunista ja peitä kannella tai foliolla ja anna vetäytyä 10-15min
Leikkaa liha perunoiden,fenkolin ja sipulin päälle ouhuiksi siivuiksi. Suolaa siivut kevyesti.
Tarjoa minttuherneiden ja fetajuuston kera