


Lämmin kvinoa-mifusalaatti
20 min
Mietitkö, mihin käyttää Mifua? Testaa värikäs mifusalaatti, joka saa raikkautta granaattiomenansiemenistä ja lisää ruokaisuutta kvinoasta.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 dl
kvinoaa
3 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
1/3 tl
mustapippuria
1 kpl
punasipulia
1/2 kpl
kurkkua
1 kpl
granaattiomenaa
330 g
raejuustoa (Mifu Välimeren tomaatti)
2 dl
lehtipersiljaa (1 rku)
Paistamiseen
1 rkl
oliiviöljyä
Valmista lämmin kvinoa-mifusalaatti näin:
Huuhtele kvinoa ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, noin 15 minuuttia. Mausta öljyllä ja pippurilla.
Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Ota talteen myös irtoava mehu.
Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Kumoa ne kvinoan joukkoon.
Paista mifu-rakeita pannulla, kunnes ne ruskistuvat hiukan.
Hienonna lehtipersilja.
Yhdistä kaikki ainekset.
Mausta mifusalaatti granaattiomenamehulla.
Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat