Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin kvinoa-mifusalaatti

20 min

 Mietitkö, mihin käyttää Mifua? Testaa värikäs mifusalaatti, joka saa raikkautta granaattiomenansiemenistä ja lisää ruokaisuutta kvinoasta.

30.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 dl
kvinoaa
3 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
1/3 tl
mustapippuria
1 kpl
punasipulia
1/2 kpl
kurkkua
1 kpl
granaattiomenaa
330 g
raejuustoa (Mifu Välimeren tomaatti)
2 dl
lehtipersiljaa (1 rku)
Paistamiseen
1 rkl
oliiviöljyä

Valmista lämmin kvinoa-mifusalaatti näin:

Huuhtele kvinoa ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, noin 15 minuuttia. Mausta öljyllä ja pippurilla.

Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Ota talteen myös irtoava mehu.

Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Kumoa ne kvinoan joukkoon.

Paista mifu-rakeita pannulla, kunnes ne ruskistuvat hiukan.

Hienonna lehtipersilja.

Yhdistä kaikki ainekset.

Mausta mifusalaatti granaattiomenamehulla.

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt