Lämmin kvinoa-mifusalaatti

20 min
3.3
0

Lämmin kvinoa-mifusalaatti

GL
MU
0
3.3
 Mietitkö, mihin käyttää Mifua? Testaa värikäs mifusalaatti, joka saa raikkautta granaattiomenansiemenistä ja lisää ruokaisuutta kvinoasta.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 1/2 dlkvinoaa
  • 3 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 1 kplpunasipulia
  • 1/2 kplkurkkua
  • 1 kplgranaattiomenaa
  • 330 graejuustoa (Mifu Välimeren tomaatti)
  • 2 dllehtipersiljaa (1 rku)

Paistamiseen

  • 1 rkloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista lämmin kvinoa-mifusalaatti näin:

Huuhtele kvinoa ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, noin 15 minuuttia. Mausta öljyllä ja pippurilla.

Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Ota talteen myös irtoava mehu.

Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Kumoa ne kvinoan joukkoon.

Paista mifu-rakeita pannulla, kunnes ne ruskistuvat hiukan.

Hienonna lehtipersilja.

Yhdistä kaikki ainekset.

Mausta mifusalaatti granaattiomenamehulla.

Vinkki!

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

MITÄ PIDIT?
3.3
Katso myös nämä