Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin kanasalaatti on ihana yhden pellin herkku! Misomarinadi ja inkiväärilastut viimeistelevät makumaailman

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Lämmin kanasalaatti syntyy arkenakin vaivattomasti, sillä kana ja kasvikset kypsyvät samalla pellillä. Jälkimarinoi salaatti herkullisella misovinegretillä. Sushin kanssa yleensä tarjottavat inkiväärilastut sopivat myös salaattiin.

16.2.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
Lämmin kanasalaatti
500 g
broilerin paistileikkeitä
1
kukkakaali
1
punasipuli
2 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Misovinegretti
1 rkl
misotahnaa
2 rkl
sitruunan mehua
2 rkl
öljyä
1 rkl
vettä
1 rkl
hunajaa
Lisäksi
1 l
rapeaa salaattia
2 rkl
seesaminsiemeniä
1 dl
gari-inkiväärilastuja

Lämmin kanasalaatti – ohje:

  1. Pane broilerin paistileikkeet uunipellille. Leikkaa kukkakaali sopiviksi suupaloiksi ja viipaloi sipuli pellille. Ripottele öljy, suola ja mustapippuri päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  2. Valmista misovinegretti sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.
  3. Viipaloi kypsät kuumat paistileikkeet ja sekoita misomarinadi broileriin ja kasviksiin.
  4. Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi ja sekoita broilerin ja kasvisten joukkoon yhdessä seesaminsiementen ja inkiväärilastujen kanssa. Tarjoa lämmin kanasalaatti saman tien.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt