Kotivinkki

Lämmin kanasalaatti on ihana yhden pellin herkku! Misomarinadi ja inkiväärilastut viimeistelevät makumaailman

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Lämmin kanasalaatti syntyy arkenakin vaivattomasti, sillä kana ja kasvikset kypsyvät samalla pellillä. Jälkimarinoi salaatti herkullisella misovinegretillä. Sushin kanssa yleensä tarjottavat inkiväärilastut sopivat myös salaattiin.
MU
MA
LA
GL
4.7
0
Julkaistu: 16.2.2021


Ainekset (4 annosta )

Lämmin kanasalaatti

  • 500 gbroilerin paistileikkeitä
  • 1kukkakaali
  • 1punasipuli
  • 2 rklöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tl mustapippuria

Misovinegretti

  • 1 rklmisotahnaa
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 2 rklöljyä
  • 1 rklvettä
  • 1 rklhunajaa

Lisäksi

  • 1 lrapeaa salaattia
  • 2 rklseesaminsiemeniä
  • 1 dlgari-inkiväärilastuja
Tulosta

Lämmin kanasalaatti valmistuu näin:

  1. Pane broilerin paistileikkeet uunipellille. Leikkaa kukkakaali sopiviksi suupaloiksi ja viipaloi sipuli pellille. Ripottele öljy, suola ja mustapippuri päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  2. Valmista misovinegretti sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.
  3. Viipaloi kypsät kuumat paistileikkeet ja sekoita misomarinadi broileriin ja kasviksiin.
  4. Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi ja sekoita broilerin ja kasvisten joukkoon yhdessä seesaminsiementen ja inkiväärilastujen kanssa. Tarjoa heti.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin Samassa liemessä -keittokirja Meillä kotona -kaupoista!

SISÄLTÖ JATKUU
MITÄ PIDIT?
4.67
Kommentoi »