Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Paahdetun fetan pauloissa

Lämmin fetasalaatti − uunifetapastasta tutut maut kohtaavat nyt lämpimänä salaattina

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Uunissa paahtuneet kasvikset ja feta täydentyvät pinaatilla tai rucolalla ja kirpsakalla kastikkeella. Salaatin kanssa maistuu rapeakuorinen leipä.

22.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
fetajuustoa
2 rs (à 250 g)
miniluumutomaatteja
2
paprikaa
2
punasipulia
½ tl
suolaa
3 rkl
oliiviöljyä
Kastike
2 rkl
punaviinietikkaa
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
oreganoa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 l
babypinaattia tai rucolaa

Lämmin fetasalaatti − ohje:

  1. Laita fetajuusto ja tomaatit uunivuokaan.
  2. Leikkaa paprikat ja punasipulit sopiviksi suupaloiksi ja lisää vuokaan fetan ympärille. Ripottele suola kasvikselle ja öljy kasvisten lisäksi myös fetajuuston päälle.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  4. Yhdistä kastikkeen aineet ja sekoita tasaiseksi. Kääntele pinaatti ja / tai rucola sekä kastike kuumien kasvisten joukkoon. Tarjoa heti.

Vinkki!

Salaatti kannattaa syödä pikaisesti uunista ottamisen jälkeen, sillä feta kovettuu jäähtyessään.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt