


Yksinkertaista mutta niin herkullista! Lämpimässä caprese-salaatissa on tomaattien maku parhaimmillaan
20 min
Lämmin caprese-salaatti on ihana sellaisenaan mutta myös täydellinen lisä italialaiseen antipastopöytään. Panosta tomaatteihin, juustoon ja tuoreeseen basilikaan, ja lopputulos vie kielen mennessään!
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
terttuminiluumutomaatteja
2
luumutomaattia
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
sormisuolaa
⅓ tl
mustapippuria
½ dl
pinjansiemeniä
1 pallo
burrataa tai mozzarellaa
½ rku
basilikaa
Lämmin caprese-salaatti valmistetaan näin:
- Pane terttutomaatit ja puolitetut luumutomaatit vuokaan. Voitele tomaatit oliiviöljyllä.
- Ripottele sormisuolaa, mustapippuria ja pinjansiemeniä päälle.
- Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
- Nosta vuoka uunista, halkaise burrata ja pane se kuumien tomaattien kanssa vuokaan. Viimeistele basilikalla
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat