Kotivinkki

Yksinkertaista mutta niin herkullista! Lämpimässä caprese-salaatissa on tomaattien maku parhaimmillaan

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Lämmin caprese-salaatti on ihana sellaisenaan mutta myös täydellinen lisä italialaiseen antipastopöytään. Panosta tomaatteihin, juustoon ja tuoreeseen basilikaan, ja lopputulos vie kielen mennessään!
KA
GL
MU
5
1
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (6 annosta)

  • 250 gterttuminiluumutomaatteja
  • 2luumutomaattia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsormisuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • ½ dlpinjansiemeniä
  • 1 palloburrataa tai mozzarellaa
  • ½ rkubasilikaa
Tulosta

Lämmin caprese-salaatti valmistetaan näin:

  1. Pane terttutomaatit ja puolitetut luumutomaatit vuokaan. Voitele tomaatit oliiviöljyllä.
  2. Ripottele sormisuolaa, mustapippuria ja pinjansiemeniä päälle.
  3. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
  4. Nosta vuoka uunista, halkaise burrata ja pane se kuumien tomaattien kanssa vuokaan. Viimeistele basilikalla
MITÄ PIDIT?
5
1 kommentti