


Lämmin broilerisalaatti
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Lämmin broilerisalaatti maistuu ihanalta kylminäkin päivinä! Kanasalaatti saa makua itse marinoiduista broilerileikkeistä ja grillatuista kasviksista.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua
3 tl
cajunmaustetta
1/2 tl
suolaa
340 g
maustamattomia broilerinfileitä
Salaatti
2
paprikaa
2
tomaattia
2
avomaankurkkua
1 rkl
rypsiöljyä
1 rku
jääsalaattia
1 rku
rooman- eli sidesalaattia
1 dl
oliiveja
Koristeluun
1/2
sitruuna (viipaloituna)
Lämmin broilerisalaatti – ohje:
- Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet keskenään. Kaada ne broilerinleikkeiden päälle rasiaan. Kääntele leikkeitä niin, että ne maustuvat joka puolelta. Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia, tai pikamarinoi huoneenlämmössä 1/2 tuntia.
- Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Paloittele paprikat reiluiksi suupaloiksi. Puolita tomaatit. Paloittele kurkut.
- Ota lihat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai pariloi broilerit kypsiksi.
- Sivele paprikapaloille ja tomaattien leikkuupinnoille öljyä. Pariloi tai grillaa paprikapalat ja tomaatit kevyesti.
- Huuhtele, kuivaa ja revi salaatit vadille. Levitä päälle kurkkuviipaleet, paprikat, tomaatit ja oliivit. Leikkaa broilerinfileet vinoviipaleiksi ja nosta salaatin päälle.
- Koristele lämmin kanasalaatti sitruunaviipaleilla.
- Tarjoa broilerisalaatti lämpimänä leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat