Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin broilerisalaatti

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Lämmin broilerisalaatti maistuu ihanalta kylminäkin päivinä! Kanasalaatti saa makua itse marinoiduista broilerileikkeistä ja grillatuista kasviksista.

13.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua
3 tl
cajunmaustetta
1/2 tl
suolaa
340 g
maustamattomia broilerinfileitä
Salaatti
2
paprikaa
2
tomaattia
2
avomaankurkkua
1 rkl
rypsiöljyä
1 rku
jääsalaattia
1 rku
rooman- eli sidesalaattia
1 dl
oliiveja
Koristeluun
1/2
sitruuna (viipaloituna)

Lämmin broilerisalaatti – ohje:

  1. Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet keskenään. Kaada ne broilerinleikkeiden päälle rasiaan. Kääntele leikkeitä niin, että ne maustuvat joka puolelta. Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia, tai pikamarinoi huoneenlämmössä 1/2 tuntia.
  2. Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Paloittele paprikat reiluiksi suupaloiksi. Puolita tomaatit. Paloittele kurkut.
  3. Ota lihat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai pariloi broilerit kypsiksi.
  4. Sivele paprikapaloille ja tomaattien leikkuupinnoille öljyä. Pariloi tai grillaa paprikapalat ja tomaatit kevyesti.
  5. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatit vadille. Levitä päälle kurkkuviipaleet, paprikat, tomaatit ja oliivit. Leikkaa broilerinfileet vinoviipaleiksi ja nosta salaatin päälle.
  6. Koristele lämmin kanasalaatti sitruunaviipaleilla.
  7. Tarjoa broilerisalaatti lämpimänä leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt