Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Köfte – turkkilaiset lihapullat lampaan jauhelihasta

40 min

Köfte eli turkkilaiset lammaslihapullat hurmaavat mehevyydellään ja mausteillaan. Köftet sopivat tarjottavaksi esimerkiksi riisin, jogurttikastikkeen ja raikkaan salaatin kanssa.

11.9.2013
Reseptin ainekset
20 kpl
750 g
lampaan jauhelihaa
1
sipuli (hienonnettuna)
1
muna
50 g
vaaleaa leipää (kuivahtanutta murusina)
¾ dl
lehtipersiljaa
½ dl
pinjansiemeniä
½ dl
korintteja
2
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
2 tl
suolaa
2 tl
kanelia
1 ½ tl
paprikajauhetta (savu)
1 ½ tl
juustokuminaa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
chilijauhetta

Köfte eli turkkilaiset lihapullat – ohje:

  1. Tee lihamureketaikina sekoittamalla kaikki aiheet kulhossa tasaiseksi massaksi.
  2. Muotoile murekemassasta luumun kokoisia pitkulaisia lammaspyöryköitä.
  3. Grillaa köftet kypsiksi tai kypsennä öljyssä paistokasarissa.
  4. Tarjoa lammaspyöryköiden lisänä esimerkiksi feta-jogurttikastiketta, grillattuja kasviksia ja keitettyä riisiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt