Maku

Lammaspyörykät

25 min
MA
LA
0
0


 

Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen

Ainekset (30 kpl)

  • 500 glampaan jauhelihaa
  • 3 rklkorppujauhoja
  • 1 1/4 dllihalientä
  • 1 kplmunaa
  • 4 rklpersiljaa (silputtuna)
  • 2 rkltuoretta minttua (silputtuna)
  • 3 rklsitruunankuoriraastetta
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (puristettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Annostele korppujauhot kulhoon ja kaada neste päälle. Anna jauhojen turvota 5 minuuttia. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta pieniä pyöreitä pullia kostutetuin käsin. Paista lihapullat kypsiksi paistinpannussa useassa erässä. Tarjoa pyöryköitä yhdessä muiden meze-herkkujen kuten marinoitujen oliivien kanssa.

MITÄ PIDIT?
0