Reseptin ainekset
30 kpl
500 g
lampaan jauhelihaa
3 rkl
korppujauhoja
1 1/4 dl
lihalientä
1
muna
4 rkl
persiljaa (silputtuna)
2 rkl
tuoretta minttua (silputtuna)
3 rkl
sitruunankuoriraastetta
2
valkosipulinkynttä (puristettuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Lammaspyörykät – ohje:
- Annostele korppujauhot kulhoon ja kaada neste päälle. Anna jauhojen turvota 5 minuuttia.
- Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Muotoile taikinasta pieniä pyöreitä pullia kostutetuin käsin. Paista lihapullat kypsiksi paistinpannussa useassa erässä.
- Tarjoa pyöryköitä yhdessä muiden meze-herkkujen, kuten marinoitujen oliivien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat