Maku

Lammas-kaalipata

24 h 20 min
MU
4.13
1

Lammas-kaalipata valmistuu karitsanjauhelihasta, savoijinkaalista ja ohrasta. Olut antaa lammas-kaalipataan herkullista makua. Suosittelemme!
Tulosta
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 300 glampaan jauhelihaa (tai karitsanjauhelihaa, pakaste)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 500 gkurttu- eli savoijinkaalia
  • 1 dlohrasuurimoita
  • 2 dlkeskiolutta
  • 2 dlkasvislientä
  • 1 tlmeiramia (kuivattua)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tarjoiluun

  • 100 gsmetanaa
  • 2 kplmaustekurkkuja

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
4.13