Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lammas-kaalipata

24 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 24 h 0 min

Lammas-kaalipata valmistuu karitsanjauhelihasta, savoijinkaalista ja ohrasta. Olut antaa lammas-kaalipataan herkullista makua. Suosittelemme!

8.10.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
lampaan jauhelihaa (tai karitsanjauhelihaa, pakaste)
2 rkl
rypsiöljyä
500 g
kurttu- eli savoijinkaalia
1 dl
ohrasuurimoita
2 dl
keskiolutta
2 dl
kasvislientä
1 tl
meiramia (kuivattua)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Tarjoiluun
100 g
smetanaa
2
maustekurkkua

Lammas-kaalipata – ohje:

  1. Ota lampaan jauheliha edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä korkeareunaisessa pannussa. Suikaloi kaali ja lisää se pannuun. Paista kaalia hetki, kunnes se pehmenee ja saa hieman väriä.
  3. Lisää ohrasuurimot, olut, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta kannen alla keskilämmöllä välillä sekoitellen 15–20 minuuttia, kunnes ohra kypsyy.
  4. Tarkista padan maku.
  5. Tarjoa lammas-kaalipata smetanan ja silputun maustekurkun kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt